Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (5.34 secunde)
Craii de la SRI si SIE (Autor: ... Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
SRI contraataca: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
"Basescu il pregateste pe George Maior pentru functia de premier!" Traian Basescu il pregateste pe seful SRI, l-am numit pe George Maior, pentru functia de premier, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca seful statului va face tot ce e posibil pentru a nu-l nominaliza din nou pe Victor Ponta in fruntea unui viitor Cabinet.
In parantaza fie spus, seful SRI si premierul sunt nas si fin. ... L-am auzit apoi deunazi pe seful SRI, George Maior tipand la judecatorii Curtii Constitutionale pe motiv ca pun in pericol siguranta nationala deoarece au desfiintat asa numitele legi Big Brother.
George Maior, un premier in caz de insecuritate geostrategica Daca pentru Romania apar pericole de securitate strategica, si pentru a da foarte clar garantii privind continuarea dezvoltarii democratice, a obligatiilor noastre internationale, de asemenea, putem lua in considerare si cred ca ar fi o persoana competenta in acest sens domnul George Maior, in masura in care domnia sa, asa cum a anuntat public, isi va depune demisia din functia de director al SRI dupa alegeri, a spus candidatul Ponta despre cea de-a treia optiune.
Iohannis e incompetent, CIA si SRI s-au amestecat prea mult in politica interna a Romaniei DEUTSCHE WELLE: ... CIA SI SRI S-AU AMESTECAT PREA MULT IN POLITICA (Autor:
10 clipuri publicitare ciudate si un scandal cu SRI RealitateaTV a difuzat vineri mai multe clipuri publicitare (10) care promovau un site social-democrat.
Am folosit in titlul declaratiei cuvantul catei, pentru ca, am constatat si pe pielea mea, cainii lui Basescu sunt in alta parte, respectiv in serviciile secrete, indeosebi in Serviciul Roman de Informatii (SRI).
Trei jurnalisti romani au fost rapiti in Irak, iar SRI si presedintele Basescu au fost obligati sa faca eforturi mari - inclusiv o plata de - cate oare?
Prin aducerea fostului senator PSD George Maior la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), presedintele Basescu a reusit sa dea trei lovituri dintr-o data:
Chiar Serviciul Roman de Informatii (SRI) recunoaste ca exista firme "care au fel si fel de activitati", in spatele carora se ascunde interceptarea ilegala.
Chiar Serviciul Roman de Informatii (SRI) recunoaste ca exista firme "care au fel si fel de activitati", in spatele carora se ascunde interceptarea ilegala.
Chiar Serviciul Roman de Informatii (SRI) recunoaste ca exista firme "care au fel si fel de activitati", in spatele carora se ascunde interceptarea ilegala.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va avea o discutie cu noul director al SRI, George Maior, pentru a stabili modul in care se poate da curs solicitarii PC, potrivit careia acesta ar trebui sa vina in fata plenului si sa prezinte situatia reala a manifestarilor antiromanesti din Harghita, Covasna si Mures.
Presedintele Comisiei SRI, liberalul Radu Stroe, a declarat ieri ca exista un raport cla-sificat al Serviciului Ro-man de Informatii referi-tor la ¥inutul Secuiesc, dar ca Senatul va primi o informare "nesecreta" pe aceasta tema.
“M-am intalnit azi (miercuri - n.r.) cu directorul SRI Radu Timofte si alti cativa membri ai Biroului Executiv.
Era perceput deja ca infiltratul lui Virgil Magureanu pentru a deturna de fapt reinfiintarea Legiunii catre o grupare controlata de SRI sub forma unui nationalism-comunism.
Indarjirea cu care Cezar Preda (liberal acum si PDL-ist inainte!) apara pozitia generalului SRI Dumbrava ma face suspicios: el controleaza SRI sau, prin el, SRI controleaza Comisia de control al SRI?
Declasificarea celor 21 de documente primite de premierul Calin Popescu-Tariceanu de la SRI, despre care presedintele Traian Basescu afirma ca demonstreaza influenta grupurilor de interese in Executiv, se poate realiza numai in cadrul strict stipulat de legislatia in domeniu, care prevede acordul emitentului si indeplinirea mai multor conditii.
Directorul SRI, Radu Timofte, si presedintele Colegiului CNSAS, Gheorghe Onisoru, au avut ieri o intalnire in cadrul careia au discutat despre accelerarea predarii arhivei fostei Securitati, precum si despre transferarea la Consiliu a evidentei informatizate a dosarelor.
google-analytics.com