Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (3.07 secunde)
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
Se stie ca SRI e bun. Iar SRI e bun pentru ca a ajutat DNA si pentru ca Dragnea-PSD se opune SRI si zice ca SRI face parte din statul paralel. Oho, argumente suficiente pentru ca SRI sa fie OK si, bineinteles, anticomunist.
Luni seara, dupa prime-time-ul Jurnalelor TV dedicate noii scenete jucate de vedeta telenovelei politice a tarii - Traian Basescu - in vazduhul toropit de canicula, a picat stirea capturarii de catre SRI si DIICOT a unui terorist roman tocmai cand acesta se urcase in masina-capcana.
Colegiul CNSAS i-a solicitat ieri directorului SRI, Radu Timofte, sa-i fie predate arhiva fostei Securitati, instrumentele de evidenta ale acesteia si cladirea unde este depozitata. ... “SRI a refuzat sistematic sa ni le predea pe amandoua.
La finalul declaratiilor de presa de la sediul SRI, la care seful statului a participat alaturi de Radu Timofte si George Maior, fostul si, respectiv, actualul director SRI, Basescu a anuntat ca detine o informatie, inca neverificata, conform careia in Serviciu nu mai exista niciun fost ofiter al Directiei I a Securitatii, ci doar un fost ofiter din Directia VI.
Senatorul liberal Radu Stroe, presedintele Comisiei SRI, a anuntat ieri ca PNL intentioneaza sa modifice Legea CSAT. ... „In PNL s-a format o comisie de securitate, alcatuita din reprezentantii partidului in comisiile SRI, SIE si de Aparare. ... SRI, SIE si Serviciul de Informatii al Armatei“, a declarat Stroe.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Prezent la bilantul Serviciului Roman de Informatii pe anul trecut, Basescu le-a spus angajatilor SRI ca singura critica pe care o are de facut este lipsa lor de transparenta.
Primul astfel de program, finantat de CIA, s-a derulat, in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute (SRI), din Menlo Park, California (rebotezat apoi SRI International), fiind condus de fizicianul Harold E.
Datele SRI arata ca o posibila cauza a aparitiei virusului aviar in fermele de la Codlea si Alba ar putea fi importurile de pasari vii din Ungaria, Slovacia si Olanda.
Seful SRI Brasov, Maricel Gavrila, a fost demis din cauza disfunctionalitatilor manageriale din activitate. Demiterea sa vine la o zi dupa ce SRI a dat publicitatii un raport cu privire la posibilele cauze ale gripei aviare.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi ca sefii demisionari ai SRI si SIE trebuie sa ramana in posturile lor, potrivit legii.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
SRI intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa predea CNSAS toate dosarele fostei Securitati, peste 500 de metri liniari din acestea stabilindu-se sa fie predate in perioada 30 octombrie-9 noiembrie, informeaza un comunicat al SRI.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
SRI nu confirma prezenta taberelor Al-Qaida pe teritoriul Romaniei In contextul informatiilor vehiculate de mass-media in ceea ce priveste pretinsa existenta a unor tabere Al-Qaida pe teritoriul Romaniei, SRI precizeaza:
In stil vadimist Partidul Romania Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiana-Aprodu din cadrul formatiunii, motivand decizia prin "incapatanarea diabolica de a se certa cu toata lumea din jurul ei" si prin "nerusinarea de a fi 'calul troian' al SRI in PRM", desi deputata si-a anuntat demisia.
Serviciul Roman de Informatii a precizat ca Norica Nicolai nu are dosar de informator si nici nu este susceptibila de vectori care sa afecteze securitatea nationala, a anuntat presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe.
google-analytics.com