Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (7.90 secunde)
SRI a predat ieri Consiliului pentru Studierea Arhivelor Securitatii un prim lot de 700 de metri liniari de dosare considerate initial ca privind siguranta nationala, a anunntat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu.
Membrii Comisiei SRI urmeaza sa-l audieze pe fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, in cadrul anchetei privind elucidarea circumstantelor care au dus la plecarea lui Omar Hayssam din tara, data exacta a audierii urmand a fi stabilita in zilele urmatoare.
Reprezentantii Comisiilor de control parlamentar asupra activitatii celor doua Servicii de informatii au citit in plenul reunit cereriile de demisie ale celor doi directori SRI si SIE depuse la Birourile Permanente de la inceputul lui august.
Cat despre PD, partidul "de suflet" a lui Basescu, acesta a percutat rapid in favoarea presedintelui, apreciind nominalizarile acestuia pentru functiile de sefi ai SRI si SIE - in persoana senatorului PSD George Cristian Maior, respectiv a consilierului prezidential Claudiu Saftoiu - drept o "dovada a intelegerii democratiei", dupa cum a sustinut deputatul PD Cristian Radulescu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), a declarat ieri la Timisoara ca PNL nu va sustine propunerea ca George Maior sa fie sef al SRI, in conditiile in care acesta este implicat in contractul legat de achizitionarea fregatelor. "Nu vom vota un reprezentant al PSD la SRI.
Desi a precizat ca este vorba despre o informatie care inca nu a fost verificata, Traian Basescu a afirmat vineri ca in prezent in SRI nu mai exista nici un ofiter din fosta Directie I, ci doar un singur fost ofiter al Directiei a VI-a.
Desi a precizat ca este vorba despre o informatie care inca nu a fost verificata, Traian Basescu a afirmat vineri ca in prezent in SRI nu mai exista nici un ofiter din fosta Directie I, ci doar un singur fost ofiter al Directiei a VI-a.
Responsabilitatea pentru acuzatiile de spionaj practicat de SRI asupra unor partide politice sau a unor oameni politici revine, deocamdata, Grupului de Investigatii Politice, afirma conservatorul Sergiu Andon, presedinte al Comisiei Juridice din Senat.
Directorul SRI, George Maior, a acuzat discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, pe care il considera ca fiind "mult prea agresiv", si a sustinut ca a avertizat, inca de acum sase luni, ca exista "o intensificare a retoricii politice care nu are legatura cu realitatea".
Tot mai multe aparitii publice ale directorului SRI (Autor: D.Tapalaga) Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis.
Mugur Ciuvica a iesit duminica - si Cosmin Gusa procedeaza la fel cand are de lansat bombe mediatice - cu un comunicat prin care ne anunta ca SRI face politie politica. Comisia de specialitate din Parlament s-a sesizat, va face cercetari, il va chema la audieri pe seful SRI.
Spuneti ca Agenda publica a fost acaparata de teme precum Coruptia, schimbarile din Justitie, Statul Paralel, de protocoalele de colaborare cu SRI. ... Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.
Comisia SRI nu detine o “nota scrisa pe filiera SRI“ din care sa rezulte ca Miron Mitrea a ajuns secretar general al PSD pentru ca a convins conducerea partidului ca va reusi sa transforme PPRM intr-o anexa a PSD.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Directorul SRI, Radu Timofte, a declarat ieri ca imaginea Serviciului sufera din cauza controversei legate de dosarele de Securitate si unui lobby initiat de persoane foarte bogate, care-si vad interesele afectate de informarile si sesizarile SRI.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE. El sustine ca hotararea conducerii Parlamentului de invalidare a demisiilor directorilor SRI si SIE este neconstitutionala si actioneaza in interesul PSD si PRM.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
Ticu Dumitrescu spune ca "SRI minte" Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS, a spus ca SRI minte atunci cand spune ca a transmis CNSAS cartoteci in format electronic.
Premierul Tariceanu a aflat din presa despre faptul ca SRI a ascultat convorbirile telefonice ale ministrilor din Cabinetul sau.
Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
google-analytics.com