Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (5.05 secunde)
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina. ... Rusia - Cehia (Grupa A, Wroclaw, ora 21:45) - Dolce Sport 9 iunie:
Polonia - Grecia, 8 iunie, ora 19:00 - TVR 1 Rusia - Cehia, 8 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Cehia, 12 iunie, ora 19:00 - Dolce Sport Polonia - Rusia, 12 iunie, ora 21:45 - TVR 1 Cehia - Polonia, 16 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Rusia, 16 iunie, ora 21:45 - TVR 1 GRUPA B:
- Drumul dvs in sport a inceput prin practicarea artelor martiale. ... Este cel care a trezit in mine dorinta nebuna de a face sport.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
NU EXISTA LIMITA DE VARSTA PENTRU SPORT Activiatea fizica este esentiala pentru prevenirea bolilor cardiace si pentru a diminua consecintele lor odata aparute. Exista tipuri de sport adaptate fiecarei varste. ... Astfel ca indiferent de varsta, daca aveti sau nu boala de inima exista un sport care vi se potriveste.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Compania Nationala de Investitii a finalizat in aprilie, in cadrul "Programului Constructii sali de sport", 13 sali de sport in 10 judete, printre care si Constanta.
Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
Generatia mea a fost o generatie trecuta prin sport si sporturi.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca" ... A primit totul de la sport si acum vrea sa intoarca serviciul, mai ales in aceste vremuri tulburi, cand tinerii au cu totul alte preocupari.
CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
Hainele sport au devenit tinute sexy. ... Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
google-analytics.com