Cautare

1384 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.56 secunde)
Este sef de clinica si director al Spitalului Filantropia din Bucuresti, si profesor universitar la Catedra de Obstetrica-Ginecologie din cadrul aceluiasi spital. Realizarile sale includ renovarea Spitalului Filantropia, cea mai veche maternitate din Bucuresti, cat si echiparea acestuia cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-l la rangul unei maternitati occidentale.
- SPITALUL JUDETEAN CALARASI - 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi - 130 de ani de la inaugurarea primului local construit pentru Spitalul judetean Calarasi Pozitia sa de localitate de margine a Tarii Romanesti, a adus deseori multe necazuri Calarasiului, generate, printre altele, de desele razboaie ruso-turce purtate prin partea locului, care dincolo de distrugerile materiale aduceau si molimele care secerasera multe vieti prin Imperiul Otoman.
Spitalul de Urgenta Craiova se chinuie de doi ani sa puna in functiune un accelerator de particule pentru bolnavii de cancer. La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie. ... In acest fel, Spitalul Sfanta Maria devine un centru national important si in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul acestei maladii.
maternitatea, spitalul de copii, spitalul de psihiatrie, unitatile medicale conexe din localitatile Saveni si Darabani, etc.
Cu toate acestea, cel care hotara asupra celor mai importante probleme ale comunitatii locale era arendasul mosiei, imputernicit de Spitalul Coltea, proprietar al mosiei.
Cel mai mare consumator de fonduri ramane Spitalul de Urgenta Craiova, care a semnat un contract de finantare de 691 de miliarde de lei.
Conducerea Spitalului Municipal „Filantropia“ Craiova s-a razgândit. ... Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
Conducerea Spitalului Municipal „Filantropia“ Craiova s-a razgândit. ... Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006. ... Mai aveau sa-mi puna spitalul în spate.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006. ... Mai aveau sa-mi puna spitalul în spate.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
- Si ceilalti componenti ai trupei Spitalul de Urgenta au copii? ... In 2000 a parasit formatia, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta, o trupa de profil rock-etno, cunoscuta mai ales pentru piesa Traiasca Berea.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor, anomalii ale dezvoltarii si dizabilitatii intelectuale rare, Spitalul Clinic Municipal Dr. ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformațiilor congenital, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova;
Dupa o vreme, medicului roman Horatiu Ioani i s-a oferit un post in Spitalul din Sheffield.
- Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni tel:021/334.30.54;
Consilierii locali craioveni au refuzat rectificarea bugetara in varianta ceruta de Solomon, nefiind de acord cu o noua marire a sumelor date Salubritatii Primarul Antonie Solomon a chiulit din nou, ieri, de la sedinta Consiliului Local Municipal Craiova, spre dezamagirea consilierilor, care se pregatisera sa-i puna zeci de intrebari incuietoare.
Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV. ... Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul "Elias", directorul medical al unitatii sanitare, dr.
Printre ultimele decizii emise de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) se numara si cea privitoare la licitatia organizata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta in vederea atribuirii contractului avand ca obiect "Lucrari de instalatii electrice - Sectie de Psihiatrie, Spitalul Municipal".
google-analytics.com