Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.44 secunde)
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, urmand sa paraseasca Spitalul Elias in jurul orei 12.00, dar va continua individual programul de recuperare, a declarat medicul Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare de la Spitalul Elias.
Am lucrat toata perioada la Spitalul din Filipestii de Targ, in care efectuam garzile de Pasti, Craciun si de Anul Nou. ... Vineri dupa-masa plecam la spitalul judetean din Ploiesti, unde lucra un bun prieten, chirurgul si omul de exceptie Mircea Oprea.
Salonul de la Spitalul Universitar Bucuresti unde e internat electricianul televiziunii publice, care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele plenului Parlamentului, e pazit discret, se pare, de catre angajati ai Serviciului de Paza si Protectie (care se ocupa prin lege cu securitatea demnitarilor).
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
La capitolul management, Spitalul Clinic de Urgenta Constanta nu prea are cu ce se lauda, deoarece, asa cum a fost demonstrat in nenumarate randuri, acesta are probleme mari, mai ales in privinta curateniei.
Cantina si spitalul, preluate de administratie AVAS este actionarul majoritar al societatii craiovene, detinand 62,8% din capitalul social al acesteia.
Florea Purcaru, seful Clinicii ATI de la Spitalul de Urgenta Craiova, dr. ... Ana Ionescu, ambii de la Spitalul din Bailesti. ... Nici postul de medic anestezist de la Spitalul din Filiasi nu a putut fi ocupat pana acum, desi a fost scos la concurs de doua ori.
Directorul general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, a declarat ieri ca doar un singur spital galatean, mai exact Spitalul Clinic de Urgenta, va beneficia de aceasta clementa financiara ministeriala.
Spitalul trebuie sa fie gata in 2008 si noi speram ca vizita premierului Calin Popescu Tariceanu a fost binevenita si ca o sa primim si banii promisi", a declarat Gheorghe Nita, primarul orasului Horezu.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
Vedetele Antenei 3 se muta la Spitalul de psihiatrie Obregia Este evident ca inspiratia pentru acest articol le-a venit celor de la timesnewsroman.ro citind postarea lui Viorel Ilisoi din ziua mitingului Antenei 3 din Piata Constitutiei.
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Un asemenea loc este Spitalul de Urgenta Floreasca, despre care unul dintre directorii lui, conf. ... Turculet, spune ca este "spitalul in care nu te plictisesti niciodata", prof.
stomacul, duoden-pancreasul, intestinul subtire, colonul, ambii rinichi si ficatul Chirurgii de la Spitalul Necker din Paris au transplantat unui copil in varsta de 5 ani din Germania 7 organe, printre care rinichii si ficatul.
In presa de luni a aparut stirea ca Stefan Banica Jr a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. ... Le multumesc medicilor si asistentilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care au avut si au in continuare grija de mine si tuturor celor care mi-au transmis un gand bun.
Striblea a ajuns la Spitalul Militar Central, dupa ce ,incepand de la ora 4 a diminetii a resimtit amorteli in mana stanga. ... Ca urmare, a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde s-a decis interventia chirurgicala. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa:
google-analytics.com