Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.22 secunde)
Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. ... In continuare aceasta persoana a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta. ... La momentul accidentului, elicopterul se intorcea catre baza, de la o misiune de salvare aero-medicala, dupa ce a transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Din Spitalul de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, unic in tara noastra cu acest profil, au mai ramas niste ruine, mascate de vita salbatica.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
Magda Marincovici) Sarmalute si supa cu carne fiarta reprezinta cauza certa a diagnosticului de sindrom hemolitic uremic in cazul celor doi bebelusi transferati, vineri seara, la Spitalul MS Curie, ne-a declarat in exclusivitate prof. ... Vineri seara, la Spitalul MS Curie au fost transferati doi bebelusi:
Iliuta vrea sa construiasca o aripa noua in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi Inca de la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a sustinut ca Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi este una din prioritatile sale.
Dupa cum se stie, Spitalul Judetean are paznici. Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia:
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Este clar ca nu va obtine asa ceva, asa cum nici in 2004 n-a fost sa fie sa intre pe un loc eligibil de consilier local municipal.
Democrat-liberalii si-au validat propunerile pentru Consiliul Local Municipal Constanta.
Declaratiile lui Mircea Toader conform carora consilierii care au plecat din partid vor merge, cu acordul conducerii democratilor, la PNL, au stirnit reactii In urma cu citeva luni, patru reprezentanti marcanti ai PD, trei consilieri judeteni si unul municipal paraseau barca democrata.
"M-am gandit la Mihail Neagoe (consilier municipal, fost decan al Baroului Dolj - n.r.) sa ne sustina.
Prezent la discutii - ce-i drept, cu o oarecare intarziere, "linistita" insa de aparitia primarului democrat din Navodari, Tudorel Calapod, care a asigurat presa ca sala plina nu mai are mult de asteptat - presedintele Organizatiei Judetene, deputatul Stelian Dutu, a precizat ca la Buzau a fost vorba despre o reuniune a alesilor locali, unde de altfel a participat Doinita Basescu, in calitate de consilier local municipal, iar "parlamentarii erau invitati de drept".
Se construieste fara noima, constructii validate, din pacate, prin mana Consiliului Local Municipal. ... Din punctul de vedere al constructiilor, Constanta ar trebui sa sufere modificari in spatiile aglomerate, chiar daca asta ar insemna sa daramam sau Consiliul Local Municipal sa-si refuze clientii.
Potrivit legii, urma ca organismul deliberativ al Craiovei - consiliul local municipal - sa ia act de incetarea de drept a mandatului de consilier local detinut de Cristian Cretu, iar locul acestuia sa fie luat de un pesedist - Adrian Preda.
Noul lider municipal a fost ales conform statutului, dupa incheierea mandatului de doi ani, cu 77 de voturi liber exprimate din 79.
El a cerut Biroului Electoral Municipal (BEM) sanctionarea primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care nu ar fi luat masuri de interzicere a afiselor UDMR.
Cu Radu Mazare invingator din primul tur, Victor Manea isi va continua activitatea politica, dar mai ales in administratie, din postura de consilier local municipal. ... Veti fi consilier local municipal?
Revenind in plan local, Mircea Banias a spus ca nu crede ca un alt consilier, fie el local sau judetean sa-si mai dea demisia, asa cum a procedat, in cursul zilei de ieri, consilierul municipal Catalin Filisan.
Sefii Directiei Judetene de Tineret (DJT) Dolj si Clubului Sportiv Municipal sunt primii pesedisti de la deconcentratele doljene "zburati" din functii. ... Pana ieri, ordine de demitere din functiile de coordonatori primisera Andi Dunoiu, seful DJT Dolj, si Dan Magla, directorul Clubului Sportiv Municipal.
google-analytics.com