Cautare

1386 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (7.06 secunde)
Dragos Median, medic primar, Spitalul Filantropia Bucuresti. Statistici ingrijoratoare Acest tip de cancer este din ce in ce mai intalnit in tarile dezvoltate, fiind la fel de frecvent ca si cancerul de uter (35%) ori de col uterin (27%)2.
Dragos Median, Compartimentul Oncologie Ginecologica, Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti. De asemenea, pe acest site vizitatorii vor putea gasi si informatii inedite despre aceasta boala, mituri si adevaruri despre cancerul de san, precum si link-uri utile catre resurse educationale, grupuri de suport sau ghiduri pentru pacienti.
Dragos Median, Compartimentul Oncologie Ginecologica, Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti. De asemenea, pe acest site vizitatorii vor putea gasi si informatii inedite despre aceasta boala, mituri si adevaruri despre cancerul de san, precum si link-uri utile catre resurse educationale, grupuri de suport sau ghiduri pentru pacienti.
Deputatul PSD de Constanta, Corneliu Dida, a incetat ieri din viata, la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer la colon. ... A fost ales in data de 6 iunie 2004 consilier local municipal pe listele PSD, apoi deputat.
Managerii interimari de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare si Spitalul Municipal Bailesti sunt de ieri manageri cu acte in regula. ... Spitalul Bailesti a avut un singur candidat, Maria Boaba, in timp ce pentru sefia Spitalului de la Poiana Mare au candidat trei persoane:
Valentin Calu are 42 de ani, este doctor in stiinte medicale si lucreaza ca medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, iar din 2007 este si purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.
• La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
De exemplu, pentru lucrarile de reabilitare, Spitalul Judetean Constanta a primit si va primi probabil bani.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
"As vrea sa avem asemenea servicii medicale si in tara", a declarat presedintele Traian Basescu ieri, la iesirea din spitalul din Viena. ... Presedintele a ajuns in tara ieri, in jurul orei 15.00, de la aeroport fiind dus direct la Spitalul Elias din Bucuresti.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Nica), Spitalul Militar Central - sectia Ortopedie (dr. ... Balanescu (Oncologie), Spitalul Colentina, Spitalul CFR Viting (prof. ... Ungureanu), Spitalul din Timisoara.
Cu toate acestea, la sedinta de saptamana trecuta a Consiliului Judetului nu a existat niciun proiect privind parteneriatul public-privat de constituire a unei clinici private la Spitalul "Sfantul Andrei".
Dezvoltarea turismului romanesc se rezolva daca se darama Spitalul de Ortopedie si Tratamente de Recuperare Motorie Eforie Sud.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
de ieri) un grec cu un contract in original incheiat cu spitalul, prin care a inchiriat un spatiu de 11 mp din Policlinica nr.
Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe. Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Controlul vizeaza in special sectiile de chirurgie ale spitalelor, cele mai mari din tara si din Bucuresti (Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri etc.).
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
google-analytics.com