Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.83 secunde)
Partidele reprezentate in Consiliul Municipal Craiova sunt chemate sa-si trimita reprezentantii in Consiliile de Administratie ale regiilor de autoritate publica.
Dupa episodul anuntului facut de o persoana evident apropiata de realitatile PLD Constanta, referitor la componenta Biroului Municipal al acestei organizatii, informatii ulterior negate de Mircea Iustian (deputat, desemnat sa se ingrijeasca de soarta partidului lui Theodor Stolojan la Constanta), istoria se repeta.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. ... "Asteptam o decizie a Biroului Electoral Municipal in sensul suspendarii alegerilor in municipiul Galati", a declarat Dan Nica.
Cele doua decizii ale consiliului local municipal prin care fusesera nominalizati membrii Consiliului de Administratie al Companiei de Apa „Oltenia“ SA sunt considerate nelegale de catre controlul de legalitate al Prefecturii Dolj.Modificarile adoptate de municipalitatea craioveana în structura conducerii Companiei de Apa „Oltenia“ (CAO) SA au fost stampilate cu „nelegal“ de verificatorii Prefecturii Dolj.
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi. ... In anul 2014, cand am infiintat Muzeul Municipal Calarasi, am adus aici diverse obiecte:
Mai urit a fost ce s-a intimplat simbata pe Stadionul Municipal. Si tin sa subliniez cuvintul "municipal ", ca sa stie si domnii fotbalisti pe ce stadion joaca. ... Diferenta n-o da decit valoarea, iar valoarea fotbalistilor botosaneni este ceea ce s-a vazut simbata pe Municipal.
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Un incendiu a izbucnit la Spitalul Municipal din Timisoara. Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime.
Ranitii, printre care si un copil de 8 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Falticeni. ... Trei ambulante au preluat ranitii si i-au trasnportat la Spitalul Municipal Falticeni.
Mihai Coman, managerul interimar al Spitalului Municipal "Filantropia" din Craiova. Intrebat daca se considera un candidat suficient de aratos pentru postul de manager, Coman a spus ca raspunsul ar trebui cautat la persoanele din anturajul sau.
Este vorba de Mihai Coman, directorul Spitalului Municipal "Filantropia" din Craiova. Dar nu pe site-ul ASP, ci pe cel al spitalului.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Deputatul PSD de Constanta, Corneliu Dida, a incetat ieri din viata, la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer la colon. ... A fost ales in data de 6 iunie 2004 consilier local municipal pe listele PSD, apoi deputat.
Managerii interimari de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare si Spitalul Municipal Bailesti sunt de ieri manageri cu acte in regula. ... Spitalul Bailesti a avut un singur candidat, Maria Boaba, in timp ce pentru sefia Spitalului de la Poiana Mare au candidat trei persoane:
Valentin Calu are 42 de ani, este doctor in stiinte medicale si lucreaza ca medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, iar din 2007 este si purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.
• La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
google-analytics.com