Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (2.79 secunde)
Este a doua de acest gen, prima functionand la Spitalul de Urgenta Floreasca. ... - Noua unitate UPU-SMURD de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti consta intr-o ambulanta SMURD cu Unitate de Terapie Intensiva mobila, dotarile reusesc sa acopere practic aproape necesitatile, indiferent de cat de grava este starea pacientului.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Domeniile prioritare ale bugetului municipal sunt, in viziunea portocaliilor, cainii comunitari, infrastructura, sanatatea si utilitatile. ... In ceea ce priveste sanatatea, pedelistii sustin in continuare necesitatea unui nou spital municipal, realizat prin extinderea Maternitatii "Filantropia".
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Ca senator de Valea Jiului am in colegiul pe care il reprezint, Spitalul de Urgenta Petrosani ce are o sectie externa si in orasul Petrila, Spitalul Municipal Lupeni si Spitalul Municipal Vulcan, drept pentru care sunt direct interesat pentru cetatenii din zona de finantarile din sistemul de sanatate.
Printr-un ordin al ministrului sanatatii, datoriile Spitalului Municipal Motru si ale Sanatoriului Dobrita vor fi achitate de minister. ... "Spitalul Motru si Sanatoriul Dobrita au datorii de aproximativ 18 miliarde de lei vechi, din care Motru are zece miliarde acumulate intre 2003 si 2004.
Potrivit CAS Botosani, debitul cel mai mare, respectiv 8,7 milioane lei, il are Spitalul Judetean, urmeaza 1,7 milioane lei la Spitalul de Psihiatrie si 1,4 lei la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, in timp ce Spitalul Municipal Dorohoi figureaza cu zero in dreptul datoriilor.
In urma accidentului au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.
Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Tulcea, unde au fost transportate noua persoane ranite, in urma accidentului si-au pierdut viata sapte persoane, dintre care sase au fost gasite moarte la locul accidentului, iar a saptea a murit la spital, avand hemoragie interna, cu ruptura de rinichi si ficat si murind in timpul interventiei chirurgicale.
"Am pierdut o jumatate de litru de sange, sambata dupa-amiaza, pana am ajuns la Spitalul din Vulcan.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias.
SPITALUL COLTEA Spitalul Coltea din Bucuresti, primul spital din Tara Romaneasca, a fost construit de stolnicul Mihail Cantacuzino, in 1704. Spitalul a ars intr-un incendiu in anul 1739, dar a fost reconstruit in acelasi an. ... Spitalul poarta amprenta stilului arhitectural brancovenesc.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf.
Spitalul de Arsi: ... Magda Marincovici) La Spitalul de Arsi din Bucuresti a fost redeschisa Sectia de terapie intensiva, surse din spital afimand ca s-a scos maximum din ceea ce se putea scoate in acea locatie. ... aparatura noua, mobilier nou, ne-au precizat surse din Spitalul de Arsi din Bucuresti.
Investitia este de 300 de milioane de euro, iar aici vor fi relocate Floreasca si Spitalul de Arsi. ... Aici vor fi relocate Spitalul Floreasca, Spitalul de Arsi precum si Institutul National pentru Sanatatea mamei si Copilului, Alessandrescu-Rusescu.
Ciondaneala dintre Spitalul de Urgenta (fost judetean) si Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) dureaza inca de la infiintarea acesteia din urma.
google-analytics.com