Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin" (3.35 secunde)
Restul au pierdut cota, prin retragere la rezerva nationala", a declarat Sorin Iordache, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca de la 1 aprilie Cozmin Gusa va fi consilierul sau pe probleme de dezvoltare de media, urmand sa se ocupe de dezvoltarea internationala a trustului Realitatea - Catavencu.
Ce este sigur este ca firmele care functioneaza in apartamente nu vor primi acest ajutor", a declarat, joi, Sorin Oprescu.
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Sorin Bota propune o strategie pentru salvarea CFR. Presedintele Departamentului de Transporturi si Infrastructura PSD, senatorul Marius Sorin Bota, a afirmat ca trebuie elaborata o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a rezolva problemele cu care se confrunta CFR, care se fie agreata de toate partidele politice.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Bucurestenii vor putea vizita santierul Stadionului National, in duminica Floriilor, intre orele 10.00 si 18.00, potrivit primarulului general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Marti, 19 aprilie, senatorul Marius Sorin Bota, seful Departamentului Transporturi si Infrastructura PSD, a fost invitat sa participe in calitate de speaker in cadrul dezbaterilor internationale "Infrastructura inteligenta in Europa de Sud-Est 2011". ... Senatorul Sorin Bota a declarat ca acest lucru este posibil:
Desi in urma cu cateva saptamani anuntase ca doar 500.000 de persoane vor mai primi subventie la caldura in acest an, joi, primarul general, Sorin Oprescu s-a razgandit.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
E posibil in urma discutiilor sa mai apara niste mici modificari", a precizat pentru B365.ro arhitectul Sorin Gabrea, detinator al Western Outdoor, una din firmele responsabile cu elaborarea PUZ-ului si a studiului de fezabilitate al autostrazii suspendate.
Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Senatorul PSD Marius Sorin Bota a lansat catre Ministerul Fondurilor Europene o serie de propuneri care sa vina in sprijinul celor care depun proiecte pentru a fi finantate din fondurile europene, astfel incat rata de absorbtie a acestor fonduri sa creasca considerabil, apreciind in principal ca rata de accesare a fondurilor europene trebuie simplificata.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
SORIN OPRESCU:
Sorin Oprescu: Incep lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General aproba culoarul de exproprieri Primaria Capitalei va incepe lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General va aproba culoarul de exproprieri, a declarat primarul general Sorin Oprescu intr-un interviu acordat HotNews.ro.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor, printre altele, si modernizarea centrului vechi. ... In iunie 2008, Sorin Oprescu a devenit primarul Capitalei.
Sorin Oprescu l-a preluat dupa alegerea sa in functia de primar general, iar in urma cu cativa ani anunta chiar ca il va termina in 2012. ... Primarul general, Sorin Oprescu declara anul trecut ca nu va renunta la proiectul Arena Bucurestilor chiar daca Ministerul Dezvoltarii are unul similar.
google-analytics.com