Cautare

725 de rezultate pentru "sofia matei" (3.12 secunde)
Hagia Sophia, (gr.Aghia Sofia, Sfanta Intelepciune) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astazi muzeu in Istanbul, Turcia. ... Sfanta Sofia este de fapt o bazilica cu cupola, planul bazei fiind tot cel bazilical.
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Motivul este ca, dupa cum ne-a precizat presedintele organizatiei municipale, Constantin Matei, prin filiala se intelege doar organizatie judeteana. Cu toate ca presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre demisii, liderul constantean Matei a parut mult mai impaciuitor:
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Astfel, potrivit presedintelui PSD Navodari, consilierul Nicolae Matei, primarul este un mincinos, intrucat nici vorba de proiect de hotarare in vederea infiintarii unei cantine sociale, ci de inchiriere a cantinei apartinand domeniului public al orasului.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Traian Basescu a declarat ca "Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Sfanta si inteleapta Sofia impreuna cu fiicele sale este sarbatorita de Biserica Ortodoxa Romana la 17 septembrie. Sfanta Sofia a avut din casatorie trei fiice, carora le-a pus numele celor trei virtuti evanghelice: ... Sofia si fiicele sale: ... Sofia si fiicele ei Pistis, Elpis si Agapis Romano-catolice Sf.
Radio Romania Actualitati informeaza ca au fost reluate legaturile feroviare directe de la Bucuresti la Sofia, Istanbul si Salonic. ... Garniturile spre Sofia si Istanbul pleaca zilnic din Gara de Nord. ... Pasagerii isi pot rezeva bilete pe aceste rute directe catre Sofia, Instanbul si Salonic.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto).
Mihai Matei, artistul care a realizat aproape 100.000 de caricaturi Fie ca ,,victimele’’ sale sunt politicieni locali sau mai-mari de pe la Bucuresti, vedete de carton sau chiar ziaristi, pe Mihai Matei il cunoasteti destul de bine prin caricaturile pe care le realizeaza, de trei ani, pentru portalul www.argesplus.ro (pana in februarie, Argeseanul.com).
Adrian Nastase lasa sa se inteleaga ca s-a urmarit eliminarea judecatoarei Aida Popa de la conducerea completului si inlocuirea ei judecatorul Ionut Matei, cel care il condamnase in dosarul "Trofeul Calitatii".
Laborator unic la Institutul " Matei Bals": Identificarea in cel mai scurt timp a microorganismelor agresive pentru protejarea populatiei La Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", va functiona, din decembrie 2015, Centrul Roman de Cercetare Biomoleculara Aplicata Bolilor Infectioase, unic in tara noastra si in zona sud-est europeana.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
google-analytics.com