Cautare

1118 de rezultate pentru "soferul de tir omorat de un placaj in arges" (3.49 secunde)
Un barbat din judetul Mehedinti a ajuns in noaptea de duminica spre luni la spital dupa ce a produs un accident de circulatie pe centura de ocolire a orasului Drobeta Turnu Severin, din cauza ca a accelerat, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a oprit sub tevile de termoficare.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Hotii ar face orice altceva in afara de a-si castiga existenta in mod corect.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Adrian Cocosila) Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. Conform randuielilor canonice, in aceasta saptamana se ajuneaza pana spre seara.
Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. Conform randuielilor canonice, in aceasta saptamana se ajuneaza pana spre seara. ... Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Salonicul este al doilea oras ca marime din Grecia, cu o populatie de aproximativ 800.800 locuitori. - numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Ar fi vorba despre arhivele ingropate adanc in containere speciale, din cauza pericolului invaziei naziste. ... Iisus si regele Abgar Un secret absolut ar ascunde documente legate direct de Iisus Hristos, si anume scrisoarea trimisa de regele Abgar al V-lea lui Iisus si raspunsul acestuia.
Un australian despre care se crede ca este in varsta de 28 de ani este acuzat de omor in legatura cu atacul din Noua Zeelanda. El a omorat cel putin 49 de persoane la doua moschei din Christchurch.
Avem in exclusivitate detalii despre marturia data in fata anchetatorilor a politistului care a omorat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.
Oamenii legii spun ca si Petre Garoafa, tatal Gabrielei Mitu, femeia care a murit alaltaieri in Dunare, in urma unei presupuse sinucideri, a fost injunghiat.
Macel in Suceava. O haita de caini agresivi a omorat cinci capre. Autoritatile trag de timp
Ajutorarea sinistratilor din judetele afectate de inundatii provoaca dispute si certuri intre politicienii botosaneni.
Tirul cu arcul este sportul pe care Google l-a ales drept "logo de start" in prima zi a Jocurilor Olimpice 2012. Programul concursurilor de astazi din cadrul Jocurilor Olimpice de vara de la Londra include 12 finale si mai multe probe de calificare.
OZN-urile interesate de instalatiile militare (Autor: ... FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
google-analytics.com