Cautare

1117 de rezultate pentru "soferul de tir omorat de un placaj in arges" (3.17 secunde)
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
X6 este primul SUV-coupe cu patru usi si, pentru ca un asemenea automobil inspira forta si sportivitate, producatorul german l-a dotat cu mai multi cai-putere comparativ cu "fratele" X5.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani. Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare.
Atentat in Franta: Un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Nationala. Cel putin 84 de morti.
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: ... - Ce vedeti greu in asta?!? ... - Fiecare om are un anume orizont. Cand acest orizont se restrange intr-atata incat devine extrem de ingust, el se transforma intr-un punct;
Un sofer a accidentat vineri seara 3 studente care asteptau autobuzul in statie la Iasi. ... Potrivit politistilor, soferul circula cu viteza mare si a pierdut controlul masinii. Accidentul s-a petrecut in Copou.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Soferul fugar din Capitala, care a lovit doua masini si era sa accidenteze mai multi oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce fugea de politisti si jandarmi, a fost prins. Joi dimineata soferul fugar a fost scos de la Sectia 19 de politie si dus la INML.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora. Soferul a fost inregistrat de radar pe DN 2.
Inca un sofer teribilist descoperit pe Autostrada Soarelui A2 a pus in pericol viata sa si a celorlalti participanti la trafic. Soferul inconstient rula cu 248 de kilometri la ora, cand a fost reperat de aparatul radar.
Cinci persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri-dimineata, dupa ce masina cu care se deplasau pe DE 70 a lovit o autobasculanta al carui sofer a intors fara sa se asigure.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... de 23 de ani, din Corni, aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, a atipit pentru cateva secunde.
Cinci persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri-dimineata, dupa ce masina cu care se deplasau pe DE 70 a lovit o autobasculanta al carui sofer a intors fara sa se asigure.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... de 23 de ani, din Corni, aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, a atipit pentru cateva secunde.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Politistii de la Rutiera au intocmit, vineri si sambata, nu mai putin de cinci dosare penale pe numele tot atator soferi care s-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Doi copii au fost accidentati de un autobuz al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. ... Cei doi copii au fost acrosati de autobuz in cartierul Ferentari. Soferul nu i-a vazut pe copiii care s-au agatat de spatele autobuzului. "Initial a fost raportat un eveniment cu doua victime.
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. In urma incidentului unul dintre soferi a ajuns la spital dar si un pieton. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00.
Automobilul de 150.000 de euro al lui Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei Masina de 150.000 de euro a patronului OTV Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei, din Capitala, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari.
google-analytics.com