Cautare

1118 de rezultate pentru "soferul de tir omorat de un placaj in arges" (3.09 secunde)
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro. Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman.
Traficul rutier in centrul Capitalei a fost blocat joi dimineata, dupa ce un TIR a rupt limitatorul de inaltime la intrarea in Pasajul Unirii, proaspat reabilitat si redat in folosinta de doar cateva zile. Este al treilea incident de acest fel survenit de la redarea in circulatie a pasajului.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Un sofer turc, in varsta de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a condus, in voie, un TIR, in stare de ebrietate, aproape de coma alcoolica. Barbatul a fost oprit de politistii valceni, pentru un control de rutina pe Valea Oltului.
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Premiera in administratia doljeana: Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. Managerul public este un functionar "mai special", potrivit prefectului Florin Stancu, scolit atat in strainatate, cat si in tara printr-un program finantat din bani europeni.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
google-analytics.com