Cautare

1118 de rezultate pentru "soferul de tir omorat de un placaj in arges" (2.57 secunde)
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. Barbatul e banuit de crime in serie, dar si de violuri, in doua tari. Este vorba despre o tanara de 27 de ani si o studenta franceza.
Rafalele puternice de vant au facut primele pagube in Moldova, acolo unde un TIR s-a rasturnat din cauza conditiilor extreme. Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 05:00, pe Drumul European 85.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
news20.ro informa in urma cu ceva timp : ... Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti. Dezvaluirea a fost facuta de prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Politistii de frontiera din Varsand au descoperit 20.000 de pachete de tigarete ascunse intr-un automarfar care se indrepta spre o firma din Ungaria. Oamenii legii spun ca valoarea capturii se ridica la 126.000 de lei noi.
Lucian Avramescu) Cineva ma cearta, cu indulgenta, pentru amorteala de a nu anula postarile, fara legatura cu subiectul, de sub insailarile mele zilnice sau aproape zilnice de pe AMPress: ... Ideea e de tinut minte!
Lucian Avramescu) Parastasul la 165 de ani de la nasterea lui Eminescu a dat prilejul renasterii tuturor nulitatilor.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Patrick Andre de Hillerin) Patrick Andre de Hillerin si-a exprimat opinia in ziarul Lbertatea, despre procurorul general Augustin Lazar. Si anume ca insul este o ilustrare a abjectiei morala, un ticalos care a slujit cu ravna regimul dictatorial ceausist.
Ford propune pentru noua generatie de monovolume compacte doua modele care difera prin numarul de locuri, dar se aseamana prin modularitate. Daca luam in calcul utilitatea, la capitolul masina de familie, pe aceeasi plaja de preturi concureaza berlinele medii, movolumele compacte si, mai nou, SUV-urile compacte.
google-analytics.com