Cautare

2584 de rezultate pentru "sofer analfabet stiri antena 1 pitesti" (2.80 secunde)
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
Ziua 1: PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Antena 3: ... Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti. ... Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti.
Daca unui chirurg de mare talent, care salveaza vieti, i-ai da sa citeasca un text din domeniul petrochimiei, s-ar impiedica in cuvinte asemenea unui analfabet.
"Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar si analfabet, pe nume Cornel Ciontu, de 63 de ani, care nu stie nici o limba straina si a fost activist PCR la Sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, in locul meu, fiindca nu gasisem altul mai prost printre cei care imi duceau servieta, sa pretinda ca el va baga PPRM in Europa!".
Mult mai vehement a fost Corneliu Vadim Tudor, care a declarat despre Vladimir Tismaneanu ca este "un sconcs", "un evreu obraznic si fara nici un Dumneazeu, care face de ras neamul lui Israel", "un avorton al agentului kominternist Leon Tisminetchi", "un mincinos", "un analfabet", "un aurolac" si "o leguma fiarta ce se da trufanda".
“Am o amaraciune in suflet pentru ca cel care a fost ales pentru functia de membru al BPC pe probleme sociale, deputatul Catalin Micula, este un analfabet in ceea ce priveste politicile sociale.
Cum poate postul national de televiziune sa incredinteze o emisiune electorala de o asemenea importanta unui infractor ca acest analfabet rau si complexat pe nume Liviu Georgica Mihaiu?
- 30% sau 40% nu inseamna majoritate. Domnul Basescu nu este un analfabet. El intelege foarte bine aceste lucruri, dar o face pe "naivul" !
Daca Ceauseascu era doar un analfabet care a dat dovada de multa viclenie, presedintele Basescu este o persoana extrem de inteligenta, care a pus la cale un plan minutios si pervers pentru a detine controlul absolut.
• Sunteti considerat responsabilul nr.1 pentru directia gresita in care se indreapta tara. ... stiti ce e bine pentru popor, iar poporul, "ignorant si analfabet", trebuie sa inghita tot timpul, fara cracnire, ceea ce ii spuneti.
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
Strategie de guvernant analfabet - posturi blocate, taxe marite Aflat in continua criza de fonduri dar si de inspiratie economica, Guvernul a decis din nou ca cea mai buna solutie de facut bani e sa puna noi taxe.
Credeti ca Dragomir era analfabet? Eu zic ca nu. Dar nici din fotbal nu venea. Popescu, Hagi si ceilalti pot fi mai rau decat atat?
Mai mult, intr-un raport al Comisiei Europene pe Educatie, se arata ca fiecare al 17-lea roman este analfabet. Cei mai multi dintre cei care recurg la abandon scolar provin din mediul rural, din familii cu venituri extrem de scazute.
google-analytics.com