Cautare

2584 de rezultate pentru "sofer analfabet stiri antena 1 pitesti" (2.65 secunde)
Doar de dragul unor stiri de breaking news? ... Apoi redactiile de stiri ar trebui sa dispuna de un set de instructiuni si de proceduri despre cum sa foloseasca astfel de informatii inainte sa se produca vreun dezastru sau eveniment ce poate fi folosit drept breaking news”.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Constructorul german a pus la punct un prototip de Golf care merge singur, fara sofer. La prima vedere, GTI 53+1 pare un VW Golf absolut normal.
Scaunele ofera o foarte buna sustinere laterala, reglabile electric in opt directii, care, impreuna cu volanul reglabil pe inaltime, ofera posibilitatea unei pozitii optime pentru sofer.
De cate ori nu i s-a intamplat unui sofer constantean sa astepte minute in sir un operator disponibil, pentru a-i alimenta autoturismul cu combustibil ?!
Pentru a doua oara in decurs doar de cateva luni, angajatorii spanioli vor veni la Galati pentru a selecta personal care doreste sa lucreze intr-una dintre cele 9 meserii puse la dispozitie strainilor, printre care cea de electrician, electrician auto, macelar, mecanic camioane si autobuze, sofer camion, tamplar aluminiu, lucrator industrie manufacturiera.
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. ... Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei.
Un sofer a devenit extrem de agresiv si a refuzat sa se legimizeze. Toul s-a intamplat dupa ce un alt sofer a chemat Politia, pentru ca barbatul care efectua transport in regim alternativ l-ar fi sicant in trafic.
Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. ... Pe 1 august, un bucurestean a fost suprins de radar, cand trecerea prin localitatea Posta Calnau cu 230 de km pe ora.
Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea.
Furia unui sofer din Capitala nu a avut limite.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
google-analytics.com