Cautare

76 de rezultate pentru "sinucis" (2.86 secunde)
Acuma, daca Tariceanu va fi sau nu „sinucis” - si de cine, vom vedea in urmatoarele doua-trei luni.
Nu face decit sa creeze scandaluri, acum citiva ani l-a batut pe un sportiv sloven si a scapat de belea numai la interventia federatiei, iar un alt ciclist al sau s-a sinucis.
Asociatia Colectiv GTG 3010 a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj din partea familiei lui Razvan, tanarul care s-ar fi sinucis, conform observator.tv, si a devenit a 65-a victima a incendiului din Colectiv.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
"Cei care vor sa afle adevarul ar trebui sa studieze ce facea in 1989 Melescanu, la Viena, foarte aproape de locul in care a fost sinucis Marin Ceausescu.
"Cei care vor sa afle adevarul ar trebui sa studieze ce facea, in 1989, Melescanu, la Viena, foarte aproape de locul in care a fost sinucis Marin Ceausescu.
Atunci un chirias nevoit sa ramana sub cerul liber s-a sinucis tocmai pentru ca proiectul de lege conservator nu a intrat in discutie la comisie, iar mai apoi, la finalul sesiunii parlamentare, a primit un vot negativ.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Mentionam ca Traian Basescu a coborat stacheta in mod mizerabil, prin abordarea unei drame de familie a lui Crin Antonescu, invinovatindu-l de moartea primei sale sotii, care nu a mai suportat suferinta unei boli nemiloase - cancer - si s-a sinucis.
Acuzat de a fi introdus in discutia de sambata, de la Cluj, elemente lipsite de o minima decenta (referirea la fosta sotie a lui Crin Antonescu, bolnava de cancer, care s-a sinucis aruncandu-se de la etaj), astazi Traian Basescu a dat inapoi, gasind o explicatie care sa-l disculpe.
Presa a apreciat aceste declaratii ale presedintelui ca fiind o referire la o drama din viata privata a liderului PNL, legata de prima sotie, care, bolnava fiind de cancer, s-a sinucis, pe fondul unei depresii.
Intre intrebarile "S-a sinucis sau nu Madalina Manole?" si "Ceausescu e in Ghencea Militar sau in Cuba?" chiar nu mai incape nimic.
Florin Dumitru Liuta, in varsta de 22 de ani, a fost descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, mort, ancheta stabilind ca s-a sinucis, tragandu-si un glont in cap.
Autoritatile au declarat ca Reinhardt este posibil sa se fi sinucis, dar deocamdata cauzele mortii nu sunt certe. Reinhart ocupa functia de sef al politiei cantonale din Grisondin din 1984.
'Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte. Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
"Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte. Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. Politistii au deschis o ancheta Un necaz cumplit a lovit familia unui fotbalist de la Clubul sportiv Juventus, din Bucuresti.
Din informatiile pe care le are presa slovaca, se pare ca Spilar s-ar fi sinucis. Acesta s-a aruncat de la etajul 5 al cladirii in care locuia in orasul Presov.
Siteul ofera si operele lui Marcel Proust sau William Shakespeare, dar si volume recente ale unor scriitori de top din Statele Unite, inca netradusi in romaneste, cum ar fi cartile lui David Foster Wallace, "mircaolul literaturii americane contemporane", care s-a sinucis la numai 46 de ani Cartile pot fi citite accesand site-ul http://www.openculture.com/free_ebooks.
Dupa o luna de la externarea din clinica profesorului Gannushkin, Esenin s-a sinucis, spanzurandu-se de teava sistemului de incalzire, in hotelul Angleterre din Leningrad.
google-analytics.com