Cautare

10419 de rezultate pentru "sinucis bucuresti" (6.62 secunde)
Autoritatile au declarat ca Reinhardt este posibil sa se fi sinucis, dar deocamdata cauzele mortii nu sunt certe. Reinhart ocupa functia de sef al politiei cantonale din Grisondin din 1984.
'Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte. Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
"Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte. Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
Din informatiile pe care le are presa slovaca, se pare ca Spilar s-ar fi sinucis. Acesta s-a aruncat de la etajul 5 al cladirii in care locuia in orasul Presov.
Siteul ofera si operele lui Marcel Proust sau William Shakespeare, dar si volume recente ale unor scriitori de top din Statele Unite, inca netradusi in romaneste, cum ar fi cartile lui David Foster Wallace, "mircaolul literaturii americane contemporane", care s-a sinucis la numai 46 de ani Cartile pot fi citite accesand site-ul http://www.openculture.com/free_ebooks.
Dupa o luna de la externarea din clinica profesorului Gannushkin, Esenin s-a sinucis, spanzurandu-se de teava sistemului de incalzire, in hotelul Angleterre din Leningrad.
Potrivit sistemului sau de valori, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a comentat scurt gestul liderului PNL, spunand cu satisfactie nedisimulata: - S-a sinucis !. Dar, acum doua zile, Ponta revenise la obisnuitul sau iezuitism ironic, afirmand: - Imi este dor de Crin.
Madalina Manole s-a sinucis in urma cu cativa ani, pe 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. La numai 15 ani, devine membra a Cenaclului Tineretului Prahovean al poetului Lucian Avramescu.
Acum 15 ani am scris un text despre un bolnav din Botosani care s-a sinucis spanzurandu-se sub patura si familia lui a aflat doar dupa o saptamana despre acest lucru.
La randul ei, Cleopatra s-a sinucis atunci cand a aflat de moartea prea-iubitului ei. Si asa, povestea de iubire s-a incheiat.
Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
Suspectul, identificat ca fiind Don Charles Spirit, in varsta de 51 de ani, a alertat prin telefon serviciile de urgenta, insa, cand politia a ajuns la locul incidentului, s-a sinucis, a facut cunoscut seriful comitatului Gilchrist (nordul Floridei), Robert Schultz.
Realitatea.net informeaza: O veste teribila a indoliat, vineri, lumea radioului. Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Pe 11 iunie 1990, Elena Iliut, mama a trei copii, este ucisa de sotul sau. Cand a vazut ca sotia sa a murit, Vasile Iliut, tatal celor trei copii, s-a sinucis.
Cativa ani mai tarziu, s-a sinucis si mama ei. Aproximativ din anul 1993, Gabriela a inceput sa aiba probleme grave de sanatate, de ordin psihic, despre care am aflat si noi, colegii, iar depresia suferita ceva mai tarziu s-a suprapus peste afectiunea initiala.
Versiunea preliminara a oamenilor legii este ca tanara s-ar fi sinucis. Motivul care sta la baza acestei versiuni este faptul ca tanara a accesat in ultima perioada pagini web cu modalitati de sinucidere, se mentioneaza intr-un comunicat al IGP.
Toti stim ca, exceptand USR- partid care s-a sinucis politic din pricina sustinerii casatoriilor homosexuale - toate partidele politice din Romania sustin pastrarea singurei definitii firesti a casatoriei si a familiei.
Suspectul a deschis focul de la etajul 32 al hotelului si s-a sinucis, in momentul in care politia a dat buzna peste el.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
o tanti dintr-o comuna din Mehedinti si-a dorit atat de mult o vaca identica cu cea din reclama Milka incat s-a sinucis cand a aflat ca e imposibil.
google-analytics.com