Cautare

418 de rezultate pentru "simona balanescu" (2.62 secunde)
conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". ... Alaturi de Simona, la eveniment s-au aflat:
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
- Daca mai aveam nevoie de dovezi legate de miracolul aparitiei cartii noastre, SIMONA, atunci le-am primit astazi.
Simona Halep scrie istorie si devine nr. ... Ea a casstigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, in turneul de la Beijing Simona Halep a devenit prima romanca nr. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica:
Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, luni, pe jucatoarea Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.
conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". ... Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona va impartasi participantilor sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care viata ni le ofera.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica:
Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa 6-4 7-5 cu Pliskova. ... Ce spune depre adversara de maine, fosta castigatoare la US Open si Roland Garros / sport.ro Simona: O sa fie diferit in meciul cu Kuznetsova Simona Halep incepe anul cu o calificare in semifinalele de la Sydney.
Simona Halep e fericita de eliminarea de la Roma: ... Explicatiile romancei dupa ce a pierdut in turul 2 Simona Halep a parasit turneul de la Roma dupa primul meci jucat. Simona Halep a avut liber in primul tur si a intrat in competitie din turul al doilea.
Participantii la conferinta Traieste Sanatos cu Simona vor avea inca un motiv de bucurie: ... Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie Neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au acceptat invitatia gazdei evenimentului de a i se alatura in calitate de invitati speciali.
Duminica, 24 martie, recitalul lui Alexander Balanescu va avea un invitat special. In prima parte Alexander Balanescu va improviza pe teme de Bach, urmand ca in a doua parte sa avem parte de o premiera:
Ce a scris L'Equipe despre evenimentul de pe Arena Nationala Prestigiosul cotidian L'Equipe scrie, miercuri, ca Simona Halep a fost primita ca un star rock pe Arena Nationala. - Simona Halep, primita ca un star rock in Romania, titreaza site-ul cotidianului francez.
Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Ea este Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult!
Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. ... Tiriac a prezentat contextul imaginilor proiectate, iar Simona Halep a explicat ce a gandit in acele momente. ... Eu am hotarat cu Simona sa mai trecem inca o data prin aceasta finala.
Simona Halep se afla la Miami cand a primit o veste terbila: ... Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona Halep a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept.
Calificata direct in turul II al competiției, Simona Halep a jucat, sambata dimineata, in compania sportivei cehe Krystina Pliskova.
Astazi a murit colega noastra de breasla, Simona Catrina-Roman in varsta de 49 de ani, care a luptat cu o boala nemiloasa, cancerul, si nu l-a invins. Ma asteptam ca Simona Catrina sa scape, sa invinga boala.
' Un wallpaper special, dedicat performantei istorice bifate de Simona Halep! Oficial, Simona Halep a devenit, incepind de azi, numarul 5 mondial, cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin romanesc!
google-analytics.com