Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.29 secunde)
Simona Halep o invinge categoric pe Sharapova (Autor: Marius Doroftei) Simona Halep a scapat de cosmarul Sharapova si a obtinut prima victorie din cariera impotriva rusoaicei.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul secund la Australian Open, la capatul unei partide cu emotii. ... Dupa ce in primul set nu a intrat in ritmul partidei decat pe final, in mansa secunda Simona a calcat stramb si s-a accidentat.
Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: ... Omul de afaceri s-a referit si la Simona Halep si la performantele uriase pe care le are. - Simona Halep e un fenomen anormal.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. ... In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
La targul Piata Taraneasca si Mester(esti), Nicoleta Simona Vaduva a adus obiecte de ceramica pictate: ... "De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta, dar si semnele de carte pictate si canile pictate cu zodii!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Simona Gherghe este in culmea fericirii. ... Simona Gherghe are motive adevarate de fericire. ... Simona Gherghe prezinta Acces direct, o emisiune axata pe actualitatea de zi cu zi, in care vedetele sunt oamenii obisnuiti, cu problemele, bucuriile, grijile si intamplarile lor iesite din comun.
El locuieste in Spania de 30 de ani, si timp de 7 zile a pictat tabloul cu Simona. ... - M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea sa afle ca avem valori, trebuie sa o sprijinim pana la capat.
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a marturisit, intr-un interviu, ca a avut probleme de sanatate din pricina unui gest...banal: ... Simona Gherghe spune ca a avut probleme cardiace si ca si-a dat organismul peste cap. ... Sunt minciuni!", a declarat Simona.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu.
Insa, dupa cum ne-a declarat deputatul liberal George Dragomir, exista si doua conditii care ar trebui respectate in contextul eventualei fuziuni:
senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir si consilierul judetean Victor Manea, a reiesit faptul ca, sub nici o forma, PNL nu va renunta la doctrina si la Internationala Liberala.
"PC a dat dovada de un comportament specific unui partid mic" Mai putin extaziat de ajutorul neasteptat venit din partea PRM, deputatul PNL George Dragomir a apreciat:
Degajat, Bogdan Olteanu a demonstrat ca ii cunoaste pe liberalii constanteni, acesta facand referire la deputatul George Dragomir, de asemenea prezent la eveniment, ca pe unul dintre parlamentarii care nici nu mananca sandvisuri, nici nu citeste ziare si nici nu adoarme in Parlament.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. ... In urma analizarii rezultatelor, generalul Vasile Dragomir a inclus acest procedeu in randul metodelor de localizare a tintelor strategice militare.
google-analytics.com