Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.54 secunde)
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Numele lui e Mihai Dragomir. Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Iata mesajul de la prietenul meu Mihai Dragomir, despre tratamentul cu corticosteroizi pe care l-am urmat timp de cateva luni - unul dintre cele mai utilizate si eficiente tratamente pentru diferite boli inflamatorii si autoimune (sistemice).
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Simona Balan sustine reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa Atributii Simona Balan este consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr.
Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. ... Simona Gherghe a revenit la Acces Direct, dupa ce a devenit mama pentru prima oara.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
6-2, 6-0, victorie minunata si calificare in finala pentru Simona Halep! ... Este a doua finala pe care Simona Halep o joaca la Madrid.
Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor.
Marele handicap al Mariei Sharapova, in semifinala cu Simona Halep, de la Roma Tenis, semifinale Roma:
Simona Halep - Venus Williams e capul de afis Simona Halep - Venus Williams este capul de afis al turului 3 de la Australian Open.
Organizatorii au anunțat ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams, considerata de specialisti drept adevarata finala a competiției de la Melbourne.
cani de sezon, sticle de vin sfesnice", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. ... Urmatorul targ la care voi participa va fi intre 25 - 27 aprilie", a adaugat Nicoleta Simona Vaduva.
Simona Ciff, psiholog clinician, afirma ca in Romania se vorbeste mult despre stres, insa nu se vorbeste despre SOLUTII. ... Oamenii pot face ceva, afirma Simona Ciff. In acest scop, drd Simona Ciff a demarat un proiect in care pune la dispozitia oricui informatii PRACTICE care tin de sanatatea mintala.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Activitatea Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Constanta va fi coordonata, pana la organizarea unor alegerilor pentru desemnarea presedintelui acesteia, de catre deputatul George Dragomir, care in prezent conduce Organizatia Judeteana a PNL Constanta.
Deputatul Gheorghe Dragomir:
Dumitru Dragomir a afirmat ca intentioneaza sa renunte la postul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, insa nu exclude nici ideea de a mai candida inca o data la sefia forului. ... Dar poate ma razgandesc!", a spus Dumitru Dragomir, conform Onlinesport.
google-analytics.com