Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (7.73 secunde)
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". ... Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona va impartasi participantilor sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care viata ni le ofera.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica:
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica:
Simona Halep se afla la Miami cand a primit o veste terbila: ... Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona Halep a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept.
Calificata direct in turul II al competiției, Simona Halep a jucat, sambata dimineata, in compania sportivei cehe Krystina Pliskova.
Astazi a murit colega noastra de breasla, Simona Catrina-Roman in varsta de 49 de ani, care a luptat cu o boala nemiloasa, cancerul, si nu l-a invins. Ma asteptam ca Simona Catrina sa scape, sa invinga boala.
Astfel, deputatul George Dragomir, presedintele interimar al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a dezaprobat metoda adoptata de colegii democrati.
Pur si simplu, tensiunea nu mai poate escalada mai mult decat atat, iar acest lucru a fost observat si de unul din strategii liberali, deputatul constantean George Dragomir:
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, a declarat ieri ca presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor, democratul Marian Avram, va mai ramane in functie doar pana la restructurarea guvernamentala care va avea loc peste circa doua saptamani.
Imediat dupa Delegatia Permanenta, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a precizat ca a fost vorba despre o intrunire liberala cu o ordine de zi scurta, intrucat "lucrurile importante s-au intamplat pana acum, iar de acum inainte trebuie multa munca".
De altfel, chiar si deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, ne-a declarat ca alianta PSD-PNL va fi una punctuala si nu generala la Navodari, consilierii celor doua partide urmand sa discute fiecare proiect in parte.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir (foto), este nemultumit de actualul guvern, despre care spune ca nu intelege rolul descentralizarii si care se lauda cu niste "realizari rusinoase".
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
"Retrage-te!"Ce fost capitan al nationalei poate veni in locul lui Dragomir: Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Dragomir a luat deja o decizie. ... Popescu i-ar deveni sef lui Dragomir.
Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. ... de la Antena 1 si Traieste Sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. In plus, Simona Dragomir a adaugat:
google-analytics.com