Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (2.57 secunde)
Este vorba de peste 70 de anunturi de angajare postate inca din prima luna a anului. ... La toate aceste cerinte, care de altfel se regasesc in toate ofertele de angajare, aspirantii la o astfel de slujba trebuie sa mai respecte si alte criterii.
  Prevederile contractuale În cazul în care este o angajare pe perioada determinata, asigurati-va ca stiti data începerii si finalizarii contractului si detaliile cu privire la existenta sau nu a unei perioade de proba.
  Prevederile contractuale În cazul în care este o angajare pe perioada determinata, asigurati-va ca stiti data începerii si finalizarii contractului si detaliile cu privire la existenta sau nu a unei perioade de proba.
Pentru a avea sanse cât mai mari de a obtine un interviu de angajare, specialistii va sfatuiesc sa redactati CV-uri specifice pentru fiecare loc de munca pentru care aplicati si sa reliefati elementele ce corespund cerintelor angajatorului si va recomanda pentru acel post.
In ciuda faptului ca, in Romania, 96% dintre femei au studii medii si superioare, rata de angajare este de doar 52,8%. La noi, femeile reprezinta aproape 80% dintre persoanele care lucreaza in domeniul sanatate si social si 60% din rata de angajare in comert.
Mentinand aria de referire asupra gradului de incultura a unor angajati din cadrul Tiriac Autorulate Constanta - spre exemplu al sefului de Compartiment Logistic -, precizam ca nu stim care a fost criteriul de angajare, insa tindem sa credem ca "pitbulul" de serviciu mai sus amintit a avut cunostiinte sus-puse in unitate, daca ar fi sa tinem cont de faptul ca adopta o atitudine adusa de la coada vacii.
Fie pentru ca nu cunosc legislatia in vigoare, fie pentru ca incearca sa ocoleasca aplicarea ei, tot mai multe firme folosesc angajati la negru Cu toate ca risca atat amenzi usturatoare (10.000-20.000 de lei), cat si dosar penal, zeci de angajatori din Dolj continua sa foloseasca personal fara a intocmi forme legale de angajare.
Daca intre 2007 si 2010, Capitala se pozitiona pe locul 144 in functie de evolutia venitului si oportunitatilor de angajare, anul trecut Bucurestiul a urcat pana pe pozitia 32.
de angajare, pentru fabrica de motoare.
Adecco Romania impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene scoate la concurs un set extins de oportunitati de angajare pentru a asigura gestionarea optima a proiectelor aflate in curs de implementare, dar si a viitoarelor proiecte.
Resimtind inca influenta crizei, 2013 a adus cateva schimbari in evolutia pietei muncii din Romania, in privinta domeniilor de activitate care s-au facut noi angajari, a sectoarelor nevoite sa blocheze procesele de recrutare si a oportunitatilor de angajare la nivel local sau international.
In cele mai multe companii mari din afara problema asigurarii unor modalitati de relaxare a angajatului face deja obiectul unor pachete incluse in oferta de angajare a firmei in cauza.
Ati primit oferte de angajare de la firme particulare de paza si protectie? M.G.: Deocamdata nu desfasor nici o activitate, ma odihnesc.
Premierul Emil Boc i-a convocat, pentru vineri, la Palatul Victoria, pe membri ai Cabinetului si consilieri personali, pentru a discuta despre procedura de angajare a raspunderii Guvernului pe legea educatiei, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.
Pe seama a 500 de oferte de angajare, putem trage o concluzie si nu una gresita, ca Fordul este aici ca sa reziste si sa produca.
efectueaza plati prin ordine de plata sau numerar, fata de terti, dupa indeplinirea conditiilor de angajare, lichidare si ordonantare, dupa verificarea disponibilitatilor in conturile bancare, subdiviziunii bugetului aprobat de la care se face plata pentru a se stabili ca este cea corecta si corespunzatoare naturii cheltuielilor respective.
Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca interdictia a fost stabilita “in scopul organizarii in bune conditii a actiunii de angajare a raspunderii, inclusiv a celorlalte activitati care deriva din aceasta“.
Mihai Polinschi, a declarat ca a reusit sa obtina acordul de angajare pentru inca trei asistenti pe locurile vacantate, dar ca ar avea nevoie de mai multi.
Mihai Polinschi, a declarat ca a reusit sa obtina acordul de angajare pentru inca trei asistenti pe locurile vacantate, dar ca ar avea nevoie de mai multi.
Potrivit acestuia, una dintre masurile pe care autoritatile ar trebui sa le ia pentru diminuarea numarului somerilor ar fi stimularea contractelor de angajare fara perioada limitata.
google-analytics.com