Cautare

221 de rezultate pentru "sesizare" (3.72 secunde)
A doua sesizare a PDL privind Statutul parlamentarilor a fost admisa, in 3 aprilie, de Curtea Constitutionala (CC), in ceea ce priveste neconstitutionalitatea suspendarii de la lucrarile Parlamentului a alesilor aflati in conflict de interese.
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Totul a inceput in luna august 2004, cand Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a primit o sesizare anonima, ce cuprinde 130 de pagini, prin care erau demarate afacerile lui Dumitru Lungu, la vremea respectiva director al Palatului Copiilor Constanta.
Mota a spus ca a primit la sediul Parchetului o sesizare anonima in care erau enumerate mai multe acuzatii la adresa Elenei Mosor. La scurt timp, Mota a mai primit o sesizare semnata de unul dintre consilierii locali din Alimpesti.
Liderii PSD s-au intrunit ieri in sedinta ordinara saptamanala, pe ordinea de zi figurand discutia asupra formei finale a documentului de sesizare a Curtii Constitutionale privind initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au depus o sesizare la CCR referitoare la rezultatele referendumului Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si presedintele interimar al Senatului, Petru Filip, au depus miercuri, la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare cu privire la rezultatele referendumului din data de 29 iulie.
- Decizia 736/24 iulie 2012 (privind Legea referendumului*) - Sesizare PDL: ... 25 iulie 2012 - Decizia 731/10 iulie 2012 (privind Legea referendumului*) - Sesizare PDL: ... 12 iulie 2012 - Decizia 727/9 iulie 2012 (privind Legea "CCR") Sesizare PDL:
Producatorii de usi metalice autohtoni au inaintat comisarilor Garzii Financiare Bihor o sesizare impotriva unor asa-zisi confrati de-ai lor, care vin cu dubitele direct la sediile firmelor sau la anumiti clienti si cauta sa-si vanda marfa la pret de dumping, sfidand orice logica a costurilor de productie si a altor cheltuieli pe care producatorii care platesc impozite si taxe le au cu producerea acestora.
Firma detinuta in acte de Paul Dragomir si Eugen Enache nu a platit nici un leu la buget, motiv pentru care valoarea prejudiciului creat se ridica la 395.111, 56 lei, comisarii Garzii inaintand sesizare penala catre Parchet.
, o sesizare din partea societatii Rado Prest SRL din Constanta, care detine Radio Litoral, referitoare la postul de televiziune CTV. Prin aceasta sesizare, semnatarul - Mihai Bobe (foto), atragea atentia ca CTV "inca din luna martie nu mai emite decat documentare, fara nici o grila de programe".
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Fragmentul de mai sus este desprins dintr-o sesizare redactata de un politist din Cernavoda, ajunsa inca din luna martie in atentia Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, dar si a Ministerului Internelor.
Cu toate acestea, Presedintele CSM, doamna Oana Haineala, s-a pronuntat cu privire la viitoarea sesizare, in mod public, inaintea sedintei si votului din CSM. ... In caz afirmativ, vom retrage de indata prezenta sesizare, cu deosebita rugaminte de a ne accepta cele mai sincere regrete.
In momentul in care a fost sesizata problema legata de subiectele luate de altcineva decat cine trebuia, Paloma Petrescu a precizat ca, in calitate de coordonator al activitatilor legate de desfasurarea examenelor, a inchis usa ministerului si a sunat la Politie, unde a facut sesizare, povestind cele intamplate.
Cand sa o audiem pe dna Florea, procurorul general a facut o sesizare cu o zi inainte si a zis ca trebuie sa vedem profilul etic al candidatei care are o sesizare - In al 16-lea rand:
Subprefectul Ciobotea nu-si aminteste de vreo sesizare primita in 2004 de la Primaria Dobrotesti si arunca pisica in biroul sefului sau, prefectul Giugea. "Nu-mi aduc aminte sa fi primit o asemenea sesizare in 2004.
Intrebat daca premierul i-a solicitat ministrului Justitiei sa demisioneze, purtatorul de cuvant a amintit ca in prezent exista o sesizare oficiala din partea PNL la Curtea Constitutionala, premierul asteptand raspunsul Curtii in aceasta privinta.
Dezbaterea are loc pe baza raportului prezentat de judecatorul-raportor, a cererii de sesizare, a punctelor de vedere prezentate, a probelor administrate si a sustinerilor partilor.
Biroul Electoral Judetean a fost doar notificat de aceasta sesizare pentru ca ea a ajuns in final la Biroul Electoral Central (BEC).
google-analytics.com