Cautare

191 de rezultate pentru "serhan naim mateescu emilia" (5.42 secunde)
Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant. Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Sociologul Barbu Mateescu a afirmat ca vizibilitatea organizatiilor de partid in strada este mai redusa decat in ultimii 10 ani din cauza legislatiei in vigoare.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor:
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014.
Ceea ce demonstreaza importanta laptelui maternal pentru bebelusi, concluzioneaza Charles Serhan, co-autor al studiului. Este important ca mamele sa faca totul pentru a alapta pruncul atat timp cat acest lucru este posibil, recomanda Charles Serhan.
Ordonanta care permite inlocuirea tuturor sefilor de servicii nu a ocolit-o nici pe Emilia Murineanu (foto), sefa Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta. "La fel ca toti sefii deconcentratelor, am primit si eu preavizul", a confirmat, pentru cotidianul "Replica", Emilia Murineanu.
Emilia Valeanu: ... Emilia Valeanu. ... Emilia Valeanu ne-a explicat ca are 3 pescarusi morti, care la test au iesit negativ, dar care provin de pe strada Sefan cel mare din fata Bancii Ion Tiriac din Constanta -doi dintre ei si unul de langa Judecatoria Constanta.
Printre cei sase candidati se afla si sotia fostului primar, Emilia Buretea, care a candidat din partea PSD si a reusit sa intre in turul doi.
Sociologul Barbu Mateescu a comentat pe blogul sau, sociollogica.blogspot.ro, ultimele sondaje CSOP si CSCI, arata ca se da mult prea multa atentie evolutiei in sondaje a USL.
Potrivit liderilor PD, democrata Emilia Ursein a castigat la Inalta Curte de Casatie si Justitie postul de director al DJT, ocupat in prezent de liberalul Gabriel Teliceanu.
Gurile rele spun insa ca Emilia Murineanu, actuala sefa a AJOFM Constanta, este nemultumita de hotararea colegilor sai de partid (sa nu uitam si acest mic aspect), iar pentru a-i ura “bun venit” lui Romulus Minca la sefia institutiei, ea isi pregateste un concediu medical.
Tind cont de sentimentele profunde pe care le poarta Emilia Murineanu (foto), sefa AJOFM Constanta, fata de reporterii cotidianului nostru si crezand probabil ca institutia este proprietatea ei, Murineanu nu a binevoit sa permita accesul fotoreporterului in subsolul inundat motivand ca nu este relevanta aceasta imagine.
In legatura cu modul profund incorect in care Romania a fost tratata in Parlamentul European, Emilia Arcan, senator de Neamt, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare: ... Emilia ARCAN, senator de Neamt
In cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Galateca, au tinut prezentari Emilia Bunea - CEO Metropolitan Life si Lucian Mandruta.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei: ... Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei: ... Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei:
Dupa care, daca nu au eliberat singuri spatiul ocupat abuziv, se trece la daramarea constructiei, iar detinatorul va fi amendat", sustinea, la inceputul lunii august, Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.
Dupa care, daca nu au eliberat singuri spatiul ocupat abuziv, se trece la daramarea constructiei, iar detinatorul va fi amendat", sustinea, la inceputul lunii august, Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.
Agentia Locala pentru Protectia Mediului Dolj a furnizat deja Agentiei Regionale situatia din judet", a declarat Monica Mateescu, directorul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Dolj. ... "In Dolj nu exista nici un sit contaminat radioactiv", a spus Monica Mateescu.
google-analytics.com