Cautare

313 de rezultate pentru "sergiu" (3.26 secunde)
Sergiu Nicolaescu. ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu si Anusavan Salamanian Cu: Ioana Pacula, Vladimir Gaitan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica - Joi, 17 mai, ora 08.30: ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu, Anusavan Salamanian, Liviu Rebreanu Cu:
Filmul lui Sergiu Nicolaescu pe care comunistii nu l-au lasat la Hollywood. A fost "pariul" carierei Industria cinematografica din Romania ii datoreaza enorm lui Sergiu Nicolaescu. ... Potrivit Centrului National al Cinematografiei, 130.310.282 de romani au platit bilet la cinema pentru a vedea productiile lui Sergiu Nicolaescu.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Sergiu Andon a facut acest lucru intr-un caz de coruptie.
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale. ... Pe 18 decembrie, Sergiu Nicolaescu a cazut pe gheata in curtea sa si si-a fracturat cateva coaste.
Deputatul PC Sergiu Andon si-ar putea pierde mandatul de parlamentar, pentru ca se afla intr-o situatie incompatibila cu aceasta functie, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
De ce a dorit Sergiu Nicolaescu sa fie incinerat Potrivit propriei dorinte, Sergiu Nicolaescu va fi incinerat, sambata.
Dupa prezentarea, pe scurt, a raportului CSAT pe 2005 de catre consilierul prezidential pe probleme de securitate si aparare, Sergiu Medar, vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Norica Nicolai a formulat mai multe critici legate de lipsa unei viziuni a CSAT cu privire la o strategie nationala de aparare.
Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul PC Sergiu Andon, nu a fost primit ieri in sedinta Colegiului CNSAS. ... "Dupa ce si-a epuizat intalnirea cu ziaristii, domnul Sergiu Andon a intrat in incinta CNSAS.
Astazi vor fi finalizate ultimele opt localitati pentru care avem ortofotoplanuri (fotografie facuta din avion, realizata la o anumita scara, scanata si georeferentiata)", a declarat Sergiu Dragancea, directorul executiv al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Dolj.
"Numarul fermierilor care si-au inscris terenul in Registrul Fermelor se ridica la aproximativ 80.000", a declarat ieri Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, in cadrul unei conferinte de presa.
Un mic bilant al marii mizerii morale in cazul Sergiu Nicolaescu A fost o saptamana nebuna, desi nimic nu anunta asa ceva.
Slujba care n-a mai avut loc Dana, sotia maestrului Sergiu Nicolaescu, i-a pus "pe jar" pe preotii de la Biserica Manastirii Casin.
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Scandalul a pornit de la testamentul lasat de Sergiu Nicolaescu, care ar fi trecut-o ca unica mostenitoare pe sotia sa, Dana.
este organizata anul acesta de regizorul, scenaristul, scriitorul si profesorul de regie Ioan Carmazan, care a preluat stafeta de la maestrul Sergiu Nicolaescu, cel care, acum 20 de ani, a infiintat Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film.
Iubirea pentru film, pentru istorie si pentru tara in care a trait si a muncit Sergiu Nicolaescu era una nemarginita. ... Filmele sale au ramas parte din zestrea poporului roman, Sergiu Nicolaescu a lasat in urma sa o adevarata capodopera!
google-analytics.com