Cautare

313 de rezultate pentru "sergiu" (2.87 secunde)
Ultim omagiu pentru Sergiu Nicolaescu:
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Sergiu Nicolaescu n-a dorit sa fie incinerat! Dovada de necontestat Socanta decizie a sotiei lui Sergiu Nicolaescu ca trupul neinsufletit al marelui regizor sa fie incinerat a generat o puternica emotie in rindul opiniei publice.
Dupa moartea regizorului Sergiu Nicolaescu s-a vorbit in treacat despre un hobby al artistului: ... Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: dupa cum marturisea insusi Sergiu Nicolaescu:
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului. ... Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Sergiu Nicolaescu, Marius Tuca, Dinu Cernescu, Colea Rautu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Radu Beligan, Paul Everac, Septimiu Sever, Dan Iordachescu, Victor Opaschi, Petru Lucinschi, Ion Iliescu si multi altii.
Sergiu Nicolaescu nu a explicat revenirea la decizia de a demisiona din PSD. Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Senatorul Sergiu Nicolaescu explica de ce vrea sa demisioneze din PSD.
Sergiu Nicolaescu a anuntat grupul PSD din Senat ca nu mai demisioneaza. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Adrian Nastase spera ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei din PSD. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid.
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR:
Sergiu Mocanu (foto), fostul consilier prezidential din R. ... Sergiu Mocanu, acuzat de organizarea violentelor din 7 aprilie, a facut aceste declaratii dupa ce Judecatoria Buiucani i-a prelungit luni arestarea la domiciliu cu inca 25 de zile.
Sergiu Nicolaescu nu mai demisioneaza din PSD Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat ca a revenit asupra deciziei de a demisiona din PSD si ramane in partid.
Sergiu Nicolaescu va fi inmormantat in secret O ipoteza incredibila a fost lansata pe culoarele de la Cercul Militar, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu. ... "Sicriul e prea mic, Sergiu Nicolaescu este un tip inalt, nu se prea potriveste cu realitatea".
Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor:
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei. Dar Sergiu Nicolaescu divaga mereu de la discutiile despre 1989.
google-analytics.com