Cautare

361 de rezultate pentru "sediu" (4.58 secunde)
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Sorin Oprescu a cuprins in bugetul Primariei Generale pe 2010, votat si de consilieri, 4 milioane de euro pentru echipamente si mobilier de instalat in noul sediu, dotari cu care ar fi trebuit sa ia in primire cladirea de la proprietar, pentru care plateste 2,4 milioane de euro fara TVA chirie anual.
Cele noua sute de milioane de lei, destinate construirii unui nou sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala, stau neutilizate in bugetul Consiliului Judetului.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Una dintre cele mai importante institutii doljene ar putea ajunge in curand in strada pentru ca autoritatile doljene nu ii gasesc un sediu adecvat.
La doi pasi de acest sediu, chiar vizavi - Partidul Social Democrat. ... Daca nu ai fi din Mangalia si nu ti-ar trebui neaparat adresa la care se afla acest sediu, nu ai putea sa il gasesti prea usor.
Directia Generala a Finantelor Publice Constanta va primi fonduri de la Ministerul Finantelor Publice in vederea construirii in urmatorii trei ani a unui sediu propriu in spatiul pe care aceasta institutie il detine pe str.
Este vorba despre lansarea noului brand al celei mai vechi institutii bancare din Romania (in acest an se implinesc nu mai putin de 144 de ani de cand principele Alexandru Ioan Cuza promulga decretul regal de infiintare a Casei de Depuneri si Consemnatiuni, devenita ulterior CEC) denumit CEC Bank si a noii sigle reprezentate de o frunza de stejar incadrata de un scut si de inaugurarea noului sediu al Sucursalei Constanta a CEC.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor a inaugurat ieri, la Alesd, noul sediu al Administratiei Finantelor Publice din localitate.
Lume multa si aleasa, vineri, la ceremonia de sfintire si deschidere a noului sediu al organizatiei judetene a Partidului Democrat, aflat pe bulevardul 1 Mai, zona Garii.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular.
Aflam din Evenimentul Zilei ca la finalul verii anului 2011, Ambasada Statelor Unite ale Americii va avea un nou sediu, in totalitate verde, prin care isi propune sa economiseasca 50% din consumul de energie electrica si gaz.
acesta este noul sediu central al gigantului Google, un simbol al unul stil diferit de a trai la locul de munca, scrie Les Echos.
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor: ... - Ne aflam in acest sediu minunat, la capatul unui drum lung, dar care a dus intr-un final Opereta bucuresteana acasa.
Partidul Democrat se face si el cu sediu in centru, la Trezorerie, linga garajul cu vila al viceprimarului Gheorghita.
Fara sa stim exact daca aceasta comisie, primul organ deliberativ al Calarasiului, a avut un sediu propriu, ea a functionat pana la 24 septembrie 1852, cand Calarasiul, devenit localitate libera, isi schimba si numele in Orasul Stirbei si obtine si dreptul de a avea magistrat, ceea ce in termeni moderni ar insemna primar si consiliu local.
fostul sediu de pe str. ... 243(unde eu, in calitate de director, am amenajat noul sediu al Filialei judetene a Arhivelor Nationale, reinfiintata in anul 1981); fosta Casarma a pompierilor, reabilitata la propunerea mea si transformata in sediu al Arhivelor Nationale in anul 1988;
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede achizitionarea unui nou sediu pentru aceasta institutie.
google-analytics.com