Cautare

3018 de rezultate pentru "sebastian ioan" (3.34 secunde)
Sebastian Lazaroiu are emisiune la Realitatea TV Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu va aparea, de duminica, la Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, ca invitat permanent al emisiunii "Romania politica".
Sosirea fotbalistilor de legenda ai Craiovei Maxima la inaugurarea bazei sportive "Sebastian Domozina"
Deputatul Sebastian Ghita a dat marti seara o declaratie la Parchet prin care dezvaluie ca a participat in 2012 alaturi de cativa ministri ai Guvernului Ponta la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica referitor la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
Mai mult info pe www.jazzcompas.com sau www.catalinmilea.com 20 30 Sebastian Spanache Trio - "A Pasha’s Abstinence" Palatul Sutu (Bdul.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Statul mafiot si audierea greilor din Institutii Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, numarul 2 din SRI, generalul Florian Coldea, fostul presedinte Traian Basescu si fostul deputat PSD Sebastian Ghita trebuie audiati in dosarul inregistrarilor audio prezentate de Sebastian Ghita, a spus procurorul general, Augustin Lazar.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Aici este un veritabil paradis al arheologilor constanteni si calaraseni, care cerceteaza ramasitele din piatra ale Cetatii legendare Vicina, o fortificatie bizantina, construita in a doua jumatate a secolului al X-lea, dupa anul 971, in vremea stapanirii Dobrogei de catre imparatul bizantin Ioan Tzimiskes.
Scenariul este "plagiat" de tinerii liberali, care isi realeg, in aceleasi conditii, liderul organizatiei municipale, Ioan Bildea. ... Ministrul Muncii, Ioan Botis, este anchetat de ANI si Departamentul pentru Lupta Antifrauda pentru conflict de interese, dar accepta extrem de greu sa demisioneze.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
google-analytics.com