Cautare

3018 de rezultate pentru "sebastian ioan" (3.11 secunde)
Catalina Grama (Jojo), Ioan Carmazan, Mihai Malaimare, Sebastian Papaiani, Geo Saizescu si Petre Roman s-au numarat printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu.
Mai multe surse politice sustin ca PDL se va rupe dupa alegerile interne, iar o mare parte dintre democrat-liberali vor emigra catre un nou partid pe care il vor mosi Traian Basescu si Sebastian Lazaroiu.
Liderul PNL il ataca pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, despre care spune ca este un ministru pentru clientela. Presedintele PNL, Crin Antonescu, il critica dur pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.
Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, citat de www.mediafax.ro.Seful finantistilor sustine ca rolul cantaretului este acela de a gasi solutiile de comunicare cu platitorii de biruri.
'Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu a declarat pentru RL ca afirmatiile presedintelui Basescu la RRA in directia opozitiei indica un mesaj mai degraba pozitiv.
Potrivit Antena 3, critici dure la adresa premierului vin din partea fostului ministru de Finante, Sebastian Vladescu. ... Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu marturiseste ca n-a avut niciodata o relatie prea buna cu premierul Emil Boc.
Cam asa interpretez eu ultima interventie a domnului Sebastian Lazaroiu, consilierul sau prezidential. ... Nu pot decat sa-i dau dreptate domnului Sebastian Lazaroiu. ... Pe de alta parte, iata, domnul Sebastian Lazaroiu incepe sa demonizeze acelasi sistem uninominal. ... Nu-i asa, domnule Sebastian Lazaroiu?
Basescu poate ajunge la un "deal" cu opozitia, acceptand renuntarea la doi ani de mandat In opinia fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, modificarea Constitutiei nu este posibila in acest an si nici anul viitor, decat daca intervin "elemente spectaculoase de negociere intre putere si opozitie".
Premierul Emil Boc a inaintat presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al Muncii, a anuntat Guvernul. ... De la Cotroceni, premierul s-a intors insa cu o alta propunere, cea a fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
"Declaratiile iresponsabile ale actualului ministru al Muncii, domnul Sebastian Lazaroiu " Ministrul Muncii, domnul Sebastian Lazaroiu ne-a obisnuit in ultimele saptamani cu declaratii care nu demonstreaza altceva decat ca este la fel de iresponsabil si colorat si din fotoliul de ministru, precum era din cel de consilier prezidential.
Cum a explicat Emil Boc demiterea lui Sebastian Lazaroiu de la Ministerul Muncii Guvernul are nevoie de un ministru al Muncii cu norma intreaga, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, referindu-se la inlocuirea din aceasta functie a lui Sebastian Lazaroiu cu Sulfina Barbu.
Declaratiile au fost facute la RFI de sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential si fost ministru al Muncii. ... Sebastian Lazaroiu crede ca nu. ... Sebastian Lazaroiu crede ca dupa alegerile locale din acest an, "PSD si PNL vor redeveni rationale".
Senatorul Toni Grebla catalogheaza declaratiile lui Sebastian Lazaroiu drept "stiintifico-fantastice" Declaratiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu, referitoare la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, au iscat reactii in interiorul PSD si PDL. ... "El (Sebastian Lazaroiu - n.
Desi, TVA va fi de 19%, iar cota unica pe profit si pe venit va fi mentinuta la 16%, in 2006, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a anuntat, in prima conferinta de presa dupa preluarea mandatului, ca in noua strategie fiscala va fi generalizata cota unica de impozitare de 16%.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administratie Fiscala, a declarat la Iasi ca "greva functionarilor publici este inoportuna, nu se justifica si cred ca functionarii publici din Finante sunt folositi ca masa de manevra de conducerea sindicatelor sau a federatiilor sindicale care au organizat greva.
Mircea Geoana ii cheama si el la Senat pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. La intalnirea dintre presedinte si premier participa si alti ministri, printre care si cel de Finante, Sebastian Vladescu.
Artistul a demisionat din functia de consilier al ministrului Sebastian Vladescu, functie pe care o detinea din ianuarie 2010. ... Ministrul Sebastian Vladescu spune in ianuarie, cand l-a numit pe Bittman consilier, ca la Ministerul Finantelor "e nevoie de comunicare cu cetateanul care sa fie mai putin tehnica".
'Mircea Badea a declarat luni, la "Sinteza zilei", ca recunoaste caracterizarea pe care i-a facut-o Sebastian Lazaroiu, fiind intr-adevar "un clovn trist" - asa cum sunt toti clovnii -, realizatorul TV precizand insa ca este "un clovn trist pe banii lui", spre deosebire de consilierul prezidential.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
google-analytics.com