Cautare

3018 de rezultate pentru "sebastian ioan" (3.44 secunde)
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Sebastian Lazaroiu, eliberat din functie de Basescu. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a fost eliberat din functie de la 1 mai 2011. ... "Incepand cu data de 01 mai 2011 vor inceta, prin acordul partilor, raporturile de munca ale domnului Sebastian-Laurentiu Lazaroiu cu Administratia Prezidentiala.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Pariul pierdut de Sebastian Lazaroiu (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Domnul Sebastian Lazaroiu a fost provocat la un pariu. ... Eu am toate argumentele sa afirm ca, de mult timp, domnul Sebastian Lazaroiu este decazut din statutul onorabil de sociolog.
Recent, a venit rindul celei de a treia "reprize" in meciul SRI-Basescu, arena de lupta fiind procesul lui Sov cu Sebastian Ghita.
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Deputatul PSD, Sebastian Ghita:
L-am cunoscut pe actorul Sebastian Papaiani. ... Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, la varsta de 80 de ani. ... Sebastian Papaiani a jucat in multe filme si piese de teatru.
Teza loviturii de stat cu ajutorul DNA, a analistului politic Niels Schnecker, este sustinuta pe Facebook de sociologul Sebastian Lazaroiu, cel care a furnizat scenariul urmat pas cu pas de Iohannis si PNL-PDL pentru a inlocui guvenul Ponta. ... Sebastian Lazaroiu, scenariu pentru Victor Ponta daca pierde alegerile prezidentiale.
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Ioan Timis: ... Ioan Timis: ... Ioan Oltean: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Doru Ioan Taracila:
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Ioan Talpes, fost sef SIE: In 13 iunie 1990 s-a incercat o lovitura de stat, sustinuta de Franta Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Ioan Talpes, sustine ca violentele din 13 iunie 1990 au fost provocate de agenti ai unor state straine, cu precadere Franta.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
google-analytics.com