Cautare

3377 de rezultate pentru "se opreste apa" (2.75 secunde)
Ziua Mondiala a Apei se sarbatoreste anual in data de 22 martie. ... In Romania, aceasta zi se sarbatoreste din 1993.
Mitul celor doi litri de apa pe zi spulberat! ... "Apa nu hidrateaza organismul" O comisie de ancheta a Uniunii Europene a ajuns, dupa trei ani de cercetari, la concluzia ca apa nu hidrateaza organismul.
Cata apa bem si cum o alegem? Stiai ca reziduul sec din apa e un concentrat de minerale si oligoelemente? ... Romaqua Borsec - cel mai cunoscut brand de apa imbuteliata din țara si printre cele mai longevive branduri de apa din lume;
Sute de miliarde de lei din fondurile europene au fost irosite pe sistemele de alimentare cu apa din judetul Dolj.
Sifon la pret de apa minerala naturala carbogazoasa?!? ... In vederea verificarii aspectelor semnalate de catre consumatori, APC a achizitionat din marile structuri comerciale ale capitalei 5 sortimente de apa minerala naturala carbogazificata cu denumirea comerciala Aqua Carpatica.
Fonduri europene in valoare de milioane de euro sunt irosite in fiecare an pentru sistemele de alimentare cu apa din comunele doljene. In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet.
Furnizorul de apa al Craiovei functioneaza de joi fara autorizatie de mediu, fapt interzis prin lege, au anuntat ieri reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj. In aceste conditii, alimentarea cu apa si canalizarea Craiovei ar putea fi suspendate pana la noi ordine.
Romania detine 60% din rezervele de apa minerala ale Europei.
Reducerea cotei TVA la 9% pentru apa potabila in contextul Rezolutiei Parlamentului European privitor la Dreptul la apa. ... Este cunoscut faptul ca romanii suporta un pret extrem de mare al apei potabile, in timp ce locuitorii din majoritatea statelor europene platesc sume infime sau nu platesc deloc apa.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Newton si Descartes au scos inima si sufletul din univers, lasand in urma un sir de componente lipsite de viata, care se sincronizau intre ele. ... Chiar gandirea si simtirea noastra se datoreaza interactiunii dintre particolele subatomice din creierele noastre si oceanul de energie cuantica.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
Jumatate din alimentele zilnice sa fie reprezentate de legume si fructe crude Ciresele, piersicile, caisele, zmeura, castravetii, rosiile, papadia proaspete reprezinta o sursa valoroasa de apa, fara un aport caloric ingrijorator.
Jumatate din alimentele zilnice sa fie reprezentate de legume si fructe crude Ciresele, piersicile, caisele, zmeura, castravetii, rosiile, papadia proaspete reprezinta o sursa valoroasa de apa, fara un aport caloric ingrijorator.
Tema zilei pentru 2017 - Apa si apa uzata - este axata pe apa reziduala, care trebuie perceputa ca o resursa valoroasa pentru economia circulara si care trebuie gestionata in conditii de siguranta, privita ca o investitie eficienta pentru sanatatea oamenilor si a ecosistemelor naturale.
"Opreste-te si cunoaste!" ("Opriti-va si cunoasteti ca Eu sunt Dumnezeu" Ps. ... Iar a 11-a ar fi "Opreste-te si cunoaste!". ... Opreste-te si citeste Filocalia sau Patericul. Opreste-te si fa un minut de introspectie. ... Opreste-te deci si cunoaste inaltimea ta spirituala, precum si dimensiunea ta cea mare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Prezervarea resurselor de apa", pe care o puteti citi in continuare.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit ca regia nu a facturat 1,3 milioane metri cubi de apa livrata in punctele si centralele termice ale Regiei de Termoficare Craiova.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
google-analytics.com