Cautare

773 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate" (3.41 secunde)
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Cristian Diaconescu si-a exprimat nemultumirea fata de situatia in care a constatat ca se afla unitatea scolara la inaugurarea careia a fost, aratandu-se convins ca situatia este "la fel de rea" si in alte scoli din judetul Constanta.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Primaria Craiova este in pericol de a pierde cele peste 2,6 milioane de lei puse in joc de Administratia Fondului de Mediu (AFM) pentru proiectul de realizare a sistemului alternativ de producere a energiei termice in scoli si gradinite.
Si asta pentru ca, odata cu aderarea, acestia vor mai putea lucra, daca vor fi afiliati unei scoli auto. ... Pe de alta parte, exista riscul ca foarte multe scoli auto care nu pot indeplini cerintele sa dispara", a mai spus reprezentantul firmei "Autoclub Ready".
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Noul cartier va include gradinite, scoli dar si spatii verzi. ... Un proiect important pe care administratia locala din Agigea il are in derulare este si cel privind achizitionarea de mobilier pentru scoli, desfasurat in parteneriat cu Ambasada Japoniei.
Finantare pentru strazi si scoli Cele trei proiecte au in vedere executarea de lucrari de modernizare a infrastructurii orasului. Proiectul intitulat "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro. ... Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
In luna decembrie, ministerul pe care il conduceti va organiza o licitatie pentru lansarea Proiectului numit "Internet in scoala ta", care are ca scop cumpararea de echipamente si servicii IT&C necesare conectarii la internet a 2446 de scoli aflate in zonele rurale si mici urbane.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
google-analytics.com