Cautare

1745 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm timisoara" (2.93 secunde)
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
decizia lui Ceausescu, de a plati datoriile externe intr-un timp atat de scurt a dus la reducerea drastica a consumului intern, la rationalizarea alimentelor, energiei, combustibililor, la mizeria din scoli si spitale, la fortarea exporturilor, la reducerea investitiilor in momentul in care aparatul productiv, construit in anii 60 si 70 avea nevoie de modernizare, cand trebuia introdus progresul tehnologic in diverse domenii, precum informatica, microelectronica, spre exemplu.
Presedintele Consiliului Judetean Timisoara, Sorin Grindeanu, propus de coalitia PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, a afirmat ca nu este ofiter acoperit si ca nu a avut contacte de nicun fel cu serviciile secrete.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
In 1958, Barbutiu, care avea atunci 29 de ani, a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... Dirijat de punctul de comanda de la sol, s-a dus in jurul tintei, l-a interceptat, dupa care au zburat amandoi in formatie, urmand sa vina acasa, pe aeroportul din Timisoara.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
In 1958 Barbutiu a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... La terminarea exercitiului, cei doi zburau in formatie, spre aeroportul din Timisoara.
TIMISOARA. Poetul si-a cautat in zadar fratele in Timisoara A revenit ca sufleur cu trupa lui Pascaly Ce a facut scriitorul la Timisoara, in secolului al XIX-lea? ... Era doar un tanar de 16 cand a ajuns la Timisoara, in cautarea fratelui sau mai mare, Nicolae Eminovici.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm. ... Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Reprezentantii Primariei din Timisoara au fost contactati de reprezentantii a trei mari operatori de retail care au investit in Europa Centrala si de Est, investitori care s-au interesat de disponibilitatea terenurilor din Timisoara.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore.
O aeronava Tarom a fost implicata, luni, intr-un incident, pe aeroportul din Timisoara. ... Aeronava efectua o cursa Bucuresti-Timisoara. La un moment dat, pilotii au pierdut contactul cu turnul de control si nu au putut ateriza pe aeroportul din Timisoara.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978. ... Parintii mei sunt cu mine aici, dar restul prietenilor au ramas acasa, in Timisoara.
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... • Spedition UMB si Tehnostrade, in asociere cu firma Carena SpA Impresa di Costruzioni, au castigat lotul 1 din tronsonul Timisoara-Lugoj.
google-analytics.com