Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (2.94 secunde)
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Cred ca greva generala s-ar fi impus in 2010, in guvernarea Boc, cand s-a luat si nu s-a dat. ... - Cardul inseamna disciplina in sistem. ... - Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia.
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli. ... - Care este virusul cel mai activ, cu cea mai larga circulatie in ultima perioada?
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat. ... Din pacate, numarul liceenilor care au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat a scazut in ultimii zece ani cu peste 30%.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In special colegilor liberali le recomand sa formuleze concluzii si, daca nu e prea mult, chiar sa ia atitudine, pentru ca, alaturi de tehnocrati - care, chipurile, nu fac politica -, pun in opera aceeasi politica.
Este prima zi in care testele de saliva pentru depistarea SARS-COV-2 se poate face in scoli. ... Astfel, acestia sunt chemati sa ridice testele de saliva din scoli.
Profesorii pensionati si studentii care se pregatesc pentru o cariera la catedra vor putea preda in scoli fara sa mai dea concurs. Este masura anuntata de ministrul Educatiei, dupa ce criza de personal ar pune piedici statului roman de a primi in scoli elevii ucraineni.
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
Parca niciodata stirile prezentate de televiziuni nu seamana mai mult, an de an, asa cum se intampla in perioada de incepere a noului an scolar. Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor.
Premierul Ciuca a cerut ca 118 scoli cu rism seismic 1 sa fie imediat reabilitate. Ministerul Educatiei sustine ca n-are nicio lista cu 118 scoli cu risc seismic 1.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine". ... 45, sector 2, Bucuresti.
Mihai Stanescu, in varsta de 78 de ani, s-a retras din activitatea creatoare si de pe scena publica in urma cu trei ani si jumatate, dupa cum a declarat pentru Realitatea.net fiica artistului, Daiana Stanescu.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine". ... 45, sector 2, Bucuresti.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz. ... Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti.
google-analytics.com