Cautare

5270 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta" (2.87 secunde)
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Nici una din scolile auto din Constanta nu indeplineste in prezent aceasta cerinta, dar asta nu inseamna ca viitorii soferi sunt tinuti inghesuiti. ... Si asta pentru ca, odata cu aderarea, acestia vor mai putea lucra, daca vor fi afiliati unei scoli auto.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale. ... In 1926 a permis predarea unor ore de limba romana in scolile albaneze, dar a conditionat deschiderea unor scoli romanesti de cererea comunitatilor aromane.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. ... "Inseamna foarte mult la nivel de judet, mai ales ca granturile se vor acorda catre 500 de scoli.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Astazi exista un numar de 10 scoli care organizeaza lunar ateliere creative Dremel. ... Prin acest club ne dorim sa impartasim din experienta noastra si sa introducem atelierele Dremel in cat mai multe scoli din tara.
Educatie - era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii de la varsta de 4 ani.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. ... Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
Subiectul predarii orelor de religie in scoli, mai exact al acceptului pe care parintii ar trebui sa-l dea pentru ca cei mici sa participe la aceste ore, e un foarte bun exemplu de discutie care a luat-o razna inainte de a incepe.
Cand vor veni testele de saliva, achizitionate de stat, in scoli?
google-analytics.com