Cautare

5270 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta" (3.13 secunde)
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
In cadrul unei conferinte sustinuta, ieri, prefectul a aratat ca in cateva luni vor fi semnate contractele pentru construirea soselei de centura a municipiului Constanta, a portiunii din Autostrada Soarelui care leaga Cernavoda de Constanta si a Spitalului Regional Constanta.
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
" Interpelarea mea de astazi este o pledoarie pentru dezvoltarea unei scoli de Politie exemplara, cu oameni valorosi si motivati pentru o meserie nu lipsita de pericol si de privatiuni, cu oameni dispusi la sacrificiu si, nu in ultimul rand, cu oameni extrem de bine pregatiti profesional.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
google-analytics.com