Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (2.90 secunde)
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
ßcoala de vara a Tineretului National Liberal se va desfasura in acest an la Gura Humorului, la jumatatea lunii viitoare, urmand sa participe premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrii liberali, dar si seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Presedintele Traian Basescu va fi prezent maine la scoala de vara a Tineretului Social Democrat, in urma invitatiei pe care deputatul Victor Ponta i-a adresat-o in acest sens, imediat dupa ce seful statului a declarat ca s-a dus la scoala de vara a PD doar pentru ca a fost singurul partid care l-a invitat.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
sa facem o Romanie europeana, o Romanie in care si noi sa beneficiem de valorile europene, pentru ca de aceea am aderat cu totii la valorile UE", a afirmat Adriean Videanu.Vicepresedinte PNL si candidat la alegerile europarlamentare, Norina Nicolai, a votat la Scoala speciala nr.
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
Presedintele Traian Basescu a fost suprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa, si a vorbit despre "filozofi".
Este o fosta scoala - constructie veche, din secolul XIX, cu pridvor in stil brancovenesc - intrata in renovare doar de doua luni si in care doar exteriorul a ramas neterminat. ... Tabla de la scoala, 20.000 de lei! ... Apoi vizitam scoala din Prundeni.
gradinita si Scoala de Arte si Meserii din Sacele, scoala si gradinita din Nuntasi, gradinita din Istria. ... "Spre exemplu, la Scoala de Arte si Meserii din Sacele functioneaza trei cazane fara autorizatie, iar la Scoala Generala din Lumina - patru cazane.
Sunt absolut convins de lucrul acesta, sunt absolut convins ca de fiecare data cand s-a pus problema de unde taiem bani, de unde taiem investitii s-au taiat de la educatie si de la sanatate si sunt absolut convins ca trebuie sa schimbam lucrurile cu adevarat, motiv pentru care astazi am rugat-o pe doamna ministru Andronescu, nu doar din pozitia de ministru, ci mai ales din pozitia celui care de ani, de foarte multi ani, cunoaste ce inseamna scoala romaneasca cu adevarat, si am rugat-o sa fie alaturi de mine, sa discutam cu dumneavoastra cateva dintre lucrurile de viitor, nu doar referitoare la scolile sau la liceele din Targu-Jiu.
Chiriile sunt mari in raport cu salariile si, pe deasupra, daca tinerii astia au un strop de minte si o bruma de scoala, vor sa-i asigure copilului lor un trai macar decent si o educatie buna.
Aproximativ patru miliarde de lei vechi vor fi investite la Campu lui Neag, dupa ce Consiliul Local Uricani a decis ca trebuie refacuta scoala si amenajate mai multe edificii culturale si de interes general.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Însa, pasiunea sa pentru calculatoare i-a convins sa îi sustina initiativa de a înfiinta o companie de software împreuna cu Paul Allen, colegul sau de scoala. Bill Gates, fondatorul Microsoft, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, s-a nascut în Seattle, statul Washington, ca fiu al lui William H.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
Nedelcu Andreea - Scoala Nr. ... Mocanu Alin - Scoala Ion Bancila, Braila Regiunea Vest: Lorman Brigitte - Scoala Generala nr. ... Neculae Bianca - Scoala nr.
Mihai Dragomir autorul cartii a vorbit publicului despre cum ar trebui sa ne organizam viata, alaturi de invitatii sai, Adela Diaconu - realizator si producator TV, Ornela Anghel - manager general Scoala Prems.
google-analytics.com