Cautare

3590 de rezultate pentru "scoala tehnico sanitara themis art iasi" (4.40 secunde)
Dispozitii generale Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Organizarea si functionarea Consiliului de monitorizare Art. ... Presedintele Consiliului de monitorizare Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Cabinetul presedintelui Art. ... Art.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... f) primeste si analizeaza notificarile de deces transmise conform art. ... Art. ... Art.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Pe de alta parte, conform Recomandarii Comitetului Ministrilor nr.12/2010 data in baza art. ... Modificarea art.
In baza art. ... la art. ... Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. ... In baza art. ... la art. ... si art. ... 4267/4/2009 plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) - 1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
clasa pregatitoare se va face la scoala, nu la gradinita, inscrierea va incepe din luna martie, va avea loc in doua etape. Astfel, in prima etapa parinti isi vor putea inscrie copiii la ce scoala vor dori, indiferent de locul unde au domiciliul.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... Art. ... Art. ... 3.2.3) neplata, timp de 3 luni consecutiv, in conditiile legii, a contributiei de asigurari sociale datorate de asiguratii prevazuti la art. ... Art. ... Art. ... Art.
In temeiul art. ... Art. ... " Art. ... " Art. ... a) sa aiba varsta minima prevazuta de art. ... c) sa nu se gaseasca sub incidenta prevederilor art. ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art.
Fostul capitan de vapor a participat marti, la Constanta, la ceremonialul organizat cu prilejul sosirii din marsul anual de instruire practica a navei-scoala "Mircea" si sarbatorirea a 70 de ani de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
IRO Iasi e fantastic, dar nu are profesor de radioterapie care sa poata educa specialisti. ... de la parinti, de la gradinita, de la scoala si apoi cel care te formeaza profesional.
Regimul inchis ART. ... ART. 105 Categoriile de persoane private de libertate carora li se aplica regimul inchis (1) Regimul inchis se aplica persoanelor condamnate la pedeapsa inchisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depaseste 15 ani, in conformitate cu prevederile art.
3, Grup Scolar Harnaj, Grup Scolar Edmond Nicolau, Scoala nr. 173, Scoala de Muzica si Arte nr. 3, Scoala de Arte si Meserii nr. 2, Scoala nr. 81, Scoala nr. 16 , Scoala nr. 149, Grup Scolar Doamna Stanca, Grup Scolar Nichita Stanescu, Colegiul Tehnic Traian, Scoala nr.
Punct de vedere al Asociatiei Magistratilor din Romania vizand neconformitatea proiectului de revizuire a Constitutiei cu limitele de revizuire a Legii fundamentale stabilite prin art. ... FINE DE NEPRIMIRE Desi Curtea Constitutionala este abilitata potrivit art. ... Astfel, potrivit art.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Remus Tranca (Scoala nr.
Articolele în legatura cu care au fost ridicate exceptii de neconstitutionalitate sunt art. 7, art. 8, alineat 1, art. 10, art. ... 3, art. 13, art. ... 1, art. 18, art. ... 1, art. 23, art. 28 al.1, art.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. ... ciclurile 1 si 2 erau urmate de Scoala Medie (clasele 8 - 11).
google-analytics.com