Cautare

3590 de rezultate pentru "scoala tehnico sanitara themis art iasi" (5.35 secunde)
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public. ... "Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred!
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. ... In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a. ... Scoala Step by Step, autorizata prin OMECTS nr. ... Elementele care particularizeaza Scoala generala Step by Step sunt:
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari. "Guvernul Romaniei a decis, printr-o Hotarare adoptata in sedinta de astazi, abrogarea art.
2008, a Raportului Administratorului, aprobarea actualizarii pretului contractului de locatie de gestiune, precum si a modificarii capitalui social al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL, aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Capidava si aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Tomis - Tuzla" etc.
597/2001 care interzice, in perioada 15 mai - 15 septembrie a fiecarui an, executarea lucrarilor de pregatire, reparare, curatare a cladirilor, precum si pe cele de reparare a strazilor, trotuarelor si dotarilor tehnico-edilitare subterane si aeriene in zona plajelor, legiuitorul omitand sa aminteasca in respectiva enumerare si constructiile noi.
Comisia mixta interguvernamentala romano-kazahstaneza de colaborare comercial-economica si tehnico-stiintifica a finalizat lucrarile privind colaborarea economica dintre Romania si Kazahstan.
Obiectivul contractului este de a furniza beneficiarului solutia optima pentru realizarea noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic si cu asigurarea incadrarii in timp si in buget", se arata intr-un comunicat al companiei.
Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, aprobat de MDRT, investitia in cartierul de ANL-uri din Sos. ... Consiliul tehnico-economic al MDRT a aprobat, de asemenea, ca la constructia locuintelor sa se foloseasca o structura mixta de monolit si prefabricate, care scurteaza cu 15% timpul de construire pentru fiecare bloc in parte.
Conform indicatorilor tehnico-economici aprobati de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru reabilitarea Centrului Vechi erau prevazuti 27 milioane de euro.
Apoi, timp de aproape doi ani s-a lucrat intens pentru obtinerea a 3 avize de la Consiliile Tehnico Economice din Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, CNADNR si Ministerul Transporturilor.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Republica Moldova are un PIB aproape la jumatate fata de cel al judetelor romanesti cu care se invecineaza - Botosani, Iasi, Vaslui si Galati - care au avut in 2012 un PIB cumulat de 9,2 mld.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. ... Ioan din Iasi, este in primul rand un profesionist recunoscut, aratand si ca il leaga de acesta o prietenie mai veche.
google-analytics.com