Cautare

5984 de rezultate pentru "scoala postliceala constanta hipocrate" (4.06 secunde)
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate. ... gradinita si Scoala de Arte si Meserii din Sacele, scoala si gradinita din Nuntasi, gradinita din Istria.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Oricare ar fi fost motivatiile unora sau altora, este de notorietate faptul ca de pe bancile Universitatii "Andrei Saguna", la diferite specialitati, au absolvit cativa primari din judetul Constanta, cativa consilieri, ba chiar fostul sef al Crucii Rosii Constanta.
Presedintele Traian Basescu participa, marti, la Constanta, la ceremonialul organizat cu prilejul sosirii din marsul anual de instruire practica a navei-scoala "Mircea" si la "Ziua Distinsilor Vizitatori", prilejuita de exercitiile comune romano-americane.
Acest lucru a fost demonstrat de reactia violenta a profesoarei de educatie civica din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Ecaterina Stroe, care ne-a declarat ca:
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Partidul Democrat - Organizatia Constanta a discutat in cursul zilei de duminica, 20 februarie a.c., despre persoanele pe care le va propune pentru ocuparea functiilor de directori, respectiv directori adjuncti in cadrul anumitor servicii deconcentrate, regii autonome nationale si societati cu reprezentare in teritoriu.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Primaria Constanta a organizat vineri o intalnire cu mai multi arhitecti locali, in cadrul unei dezbateri intitulate "Valori estetice si urbanistice ale municipiului Constanta"- "Locuinte Colective".
google-analytics.com