Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala nr 6" (4.42 secunde)
nr. ... Tot ieri, incepand cu orele 11, democratul a lansat, alaturi de colegii sai, proiectul prin care vrea sa impulsioneze si sa sprijine educatia de calitate a copiilor din Mangalia, la Scoala Generala nr.
In tabara de la Eforie are loc evenimentul de tip Scoala de vara, intitulat Scoala Nationala de Integrare Europeana - "Accesarea Fondurilor Structurale" - editia a III-a.
Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani pune la dispozitia tinerilor 155 de locuri, cinci dintre ele fiind pentru romi. Alte 150 de posturi sunt libere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, cinci fiind pentru persoanele de etnie roma.
"Doamna ministru mi-a promis ca ma va ajuta sa obtin cele 27 de miliarde de lei pentru renovarea Scolii nr.
"Doamna ministru mi-a promis ca ma va ajuta sa obtin cele 27 de miliarde de lei pentru renovarea Scolii nr.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Scoala Nationala de Comunicare Politica a Organizatiei de Tineret PD-L a ajuns la malul marii.
Presedintele Traian Basescu participa, marti, la Constanta, la ceremonialul organizat cu prilejul sosirii din marsul anual de instruire practica a navei-scoala "Mircea" si la "Ziua Distinsilor Vizitatori", prilejuita de exercitiile comune romano-americane.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a spus tinerilor social-democrati la Scoala de Vara, ca Traian Basescu este "un om simpatic in particular, cu care poti sa bei un whisky sau o bere cu mare placere", dar ca acesta nu va mai castiga un nou mandat pentru ca si-a demonstrat limita proiectului sau politic.
Verginel Gireada a facut doi ani de liceu la fostul Agroindustrial Botosani si apoi doi ani de scoala profesionala. La capitolul ani de scoala trece si anul de la scoala de maistri.
Astfel un milion de lei urmeaza sa fie folosit la Grupul Scolar "Gheorghe Lazar", pentru o cladire noua la Scoala generala orasul Pecica".
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu filiala locala a Fundatiei Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lansarea proiectului "Training si educatie antreprenoriala in masaj".
Locul II - Vlad Kristof - Scoala Dimitrie Cantemir; Locul III - Tobor Attila - Scoala George Cosbuc; ... Locul VI - Negrea Marcel - Scoala Dimitrie Cantemir.
Nimic nou in asta, insa o scoala de detectivi particulari este o idee inedita care se poate transforma intr-o afacere prospera.
In cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu directorii tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj le-a trasat sarcina directorilor sa depuna cel putin doua proiecte pentru fiecare scoala, pentru a obtine fonduri europene.
Ei nu mai pot profesa decat prin afiliere la o scoala de soferi autorizata.
Sunt chestiuni care nu se invata la scoala. Scoala de soferi nu dezvolta reflexele, de exemplu. Este scoala de soferi, nu de piloti.
Batranii au avut nevoie de bani pentru a cumpara medicamente, pentru a achita facturile la utilitati si, mai ales, pentru a le da nepotilor cativa lei inainte de a incepe scoala.
Trustul Intact lanseaza Intact Media Academy, prima scoala de radio si televiziune ce ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati in specializari precum: ... "Pentru ca dorim sa punem un mare accent pe pregatirea practica a studentilor nostri, am gandit si construit scoala pe structura unei televiziuni.
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!". ... Fiecare scoala implicata in proiect va trebui sa trimita lunar poze cu activitatea realizata, respectand tipul de material propus.
google-analytics.com