Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (3.16 secunde)
Aici, copiii din Gradinita Bambi si Scoala Step by Step vor expune si vor vinde martisoare create de ei.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr. ... In schimb, elevii din localitatile invecinate Bistretului, aproximativ 480 de scolari (Scoala cu clasele I-IV Plosca - n.r.
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
In acest moment, este imperios necesar ca experimentele sa inceteze, scoala avand nevoie urgenta de stabilitate, predictabilitate, buna finantare si o programa scolara real adaptata la nevoile actuale ale societatii romanesti. ... Asta pentru ca nu au absolvit o scoala cu specializari pliate pe cerintele pietei.
Potrivit estimarilor Institutului de Statistica al UNESCO, in 2010, la nivel global, 61 de milioane de copii de varsta invatamantului primar si 71 de milioane de copii de gimnaziu nu mergeau la scoala.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. ... Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Pentru cotidianul "Replica”, secretarul executiv al PUR, Cristiana Uzuna, a afirmat ca membrii partidului nu pot da nici o declaratie - poate doar purtatorul de cuvant, asa cum de altfel s-a si intamplat, in cursul zilei de ieri.
De la Cristiana Stoian aflam ca aceasta organizeaza de patru ani aceste targuri hand-made. La editia de acum participa 25 de expozanti, care au venit cu bijuterii, produse cosmetice, haine hand-made, decoratiuni.
Cristiana Toma, director al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, a declarat ca noile norme impuse de UE obliga administratia judeteana sa revizuiasca strategia de gestionare a deseurilor, dat fiind faptul ca numarul statiilor de transfer este mai mic decat in trecut.
N-o meritam, cred, pe Cristiana Anghel. ... Cristiana Anghel, predestinata la un nume de Crist, demonstreaza, pe patul ei de spital, cu furtune in vene care o alimenteaza artificial, nu pentru 80.000 de oameni, cati aduna sindicatele, ci in numele a opt milioane sau poate mai multi.
Cristiana Ion, director in Ministerul Economie si Comertului (MEC), a declarat ieri ca “la nivelul intregii tari va creste numarul de controale la 100, pentru ca din 2007 sa fie posibile 400 de astfel de controale“.
"Fiecare actiune-masura din planul de actiune nerealizata atrage dupa sine inchiderea instalatiei", a declarat Cristiana Toma, directoarea Agentiei de Protectia Mediului Dolj. ... Materialul astfel obtinut se va intari intr-o perioada scurta si va putea fi folosit in constructii - pentru asfaltarea drumurilor, de exemplu", a afirmat Cristiana Toma.
La eveniment, care s-a desfasurat la Hotelul Continental, au participat si Cristiana Bigan, directorul executiv al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor, si un reprezentant al Autoritatii de Sanatate Publica Bihor.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in plus, daca spatiile vor fi prevazute cu statii de amplificare si se vor face anunturi, din 30 in 30 de minute despre modalitatea de a depune sesizarile, atat in interiorul centrului comercial, cat si prin intermediul Call Center de la ANPC, telefon 0 800 080 999.
Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. ... Cristiana Marie, Vlad si Phillipe, pe care aceasta ii creste singura.
Parlamentarul Cristiana Anghel a iesit sa discute cu protestatarii. ... Totodata, Cristiana Anghel l-a numit "prost" pe un crescator de animale care protesta.
Scoala am inceput-o avand pe prima pagina a Abecedarului portretul lui Mihai I. ... Am mers la scoala la 6 ani. ... cei 4,5 km pana la scoala trebuiau parcursi zilnic, in pas de pelerin, dus intors.
google-analytics.com