Cautare

1463 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (7.87 secunde)
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii. Imediat dupa alegerile din iunie, Mircea Toader a fost indepartat de la conducerea partidului, pentru rezultate slabe.
Un anunt aparent banal facut de Ion Iliescu ascunde un potential scandal care ameninta PSD in plina campanie electorala, oferind adversarilor partidului munitie pentru a ataca dur gruparea social-democrata.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri:
Nu in putine cazuri, am asistat la lupte pe viata si pe moarte intre filialele partidelor aflate la Putere, si chiar intre taberele din organizatia X sau Y. ... Judetele Covasna, Harghita si Mures sunt la cheremul sefilor de deconcentrate numiti de Marko Bela si colegii sai.
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
Cioran a fost prea aspru cand a zis ca la noi vorbaria atinge nivelul dementei. ... O umbra aparuta pe fata lui Ceausescu, la televizor, era de ajuns pentru a alimenta tot felul de speculatii soptite.
Altele, la fel avansate ca teze, le-au contrazis pe primele, sustinand ca presedintele e mai viteaz ca niciodata, conflictele hranindu-i vigoarea.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Mircia Gutau spune ca este obligat sa puna in aplicare hotararea Curtii de Apel de la Pitesti in legatura cu salubrizarea Ramnicului.
google-analytics.com