Cautare

56 de rezultate pentru "sani" (2.85 secunde)
Numarul femeilor depistate cu probleme la sani in cadrul campaniei Nu am facut destul este, de la an la an, in continua crestere.
Dar vin la clinica noastra si barbati care au sani si care vor sa renunte la ei (reductie mamara). ... Adica, daca o femeie are foarte multe operatii la ambii sani, pentru a scoate diversi noduli care mereu au fost la limita, in cele din urma se impune mastectomia.
Multe din femeile care au suferit o ablatie chirurgicala a sanului postneoplazica doresc efectuarea unei operatii de reconstructie a sanului, uneori cu ata mai mult cu cat situatia impune ca ambii sani sa fie indepartati.Orice femeie careia i se propune indepartarea sanului in scop curativ trebuie sa discute cu medicul respectiv sau cu echipa acestuia despre posibilitatea reconstructiei de san, fie in acelasi timp cu indepartarea neoplazica a sanului, fie intr-un timp ulterior.
Vedeta cu cei mai frumosi sani naturali Emily Ratajkowski este cel mai hot model al momentului. ... HTTP://DEBARBATI.RO/FEMEI/ASA-ARATA-UN-CORP-PERFECT-VEDETA-CU-CEI-MAI-FRUMOSI-SANI-NATURALI-S-A-POZAT-IN-PIELEA-GOALA-FOTO.HTML
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... "La unul dintre sani, necroza (cangrena) este totala, iar la celalalt, pe jumatate.
Miscarile incep din "capul pieptului" inspre sani si sunt orientate catre umeri. ... - Ca regula generala, pentru a avea sani si ten frumos, dar si ochi luminosi, fara pleoape umflate, trebuie evitata sarea in exces.
sani tari, rotunzi si ridicati;
Clinica privata Medlife din Capitala este dotata cu un aparat care poate aspira leziunile la sani prin ghidaj ecografic, fara bisturiu.
A recunoscut insa ca a trait un cosmar fara de sfarsit, cand a fost diagnosticata cu noduli la sani. ... "Nu-mi venea sa cred cand doctorul mi-a spus ca am tumori la sani si mi-a recomandat sa ma operez de urgenta.
Vulnerabile (de la sani). ... Vulnerabile (de la sani). Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la par).
Angelina Jolie si-a extirpat ambii sani Pentru a reduce riscul de a face cancer Dupa ce a fost anuntata ca poarta o gena care ii creste riscul de a face cancer mamar , Angelina Jolie a decis sa-si extirpe ambii sani.
Emma si-a extirpat ambii sani, chiar daca nu a avut nici cea mai mica urma de boala. ... "Inainte sa fac operatia de extirpare a ambilor sani, ma simteam ca si cum as avea o bomba care sta sa explodeze in mine.
Aceasta solutie consta in prelevarea de tesut gras chiar de la pacienta prin lipoaspiratie, care este tratat si apoi injectat in sani. ... Astfel, la finalul unei interventii chirurgicale laborioase, pacienta are ambii sani, fiind protejata de impactul negativ, urias cauzat de experienta extirparii sanului.
In medie, cei doi sani cantaresc aproximativ 500 de grame, greutate care poate ajunge pana la un kilogram in cazul femeilor insarcinate. ... Asadar adolescentele cu sani mici pot foarte bine sa renunte la sutien si sa foloseasca o bustiera atunci cand fac sport.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
In ciuda stilului de viata sanatos pe care il duce, cel putin cu impresa asta ne-a lasat dupa ce am vazut-o practicand yoga, Jordan s-a incapatanat sa apeleze la chirurgia plastica pentru a avea o pereche de sani imensi.
Purtau amandoua niste pulovere mari, pline de sani, ca niste ursoaice. Isi aminteste ziua aceea, cand, vara fiind, foarte cald, Doina a ajuns la scoala atat de transpirata, ca rochia ii era uda subtioara.
poezii cu femei gonflabile, sani de baba, atarnand, lapte matern cu gust de nicotina - cum sa apara asa ceva?
- Zaresc in curte, trantit pe cele doua trepte, trupul aproape descoperit al lui Maitreyi, cu parul in ochi, cu bratele pe sani - si o vad miscand din picioare, cutremurandu-se de ras, incepe din urma repezindu-si papucii, cu o aruncatura de glezne, tocmai in capatul celalalt al zidului.
google-analytics.com