Cautare

305 de rezultate pentru "sandu" (7.24 secunde)
al binecunoscutei interprete Ioana Sandu.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat la postul The Money Channel, ca nu intentioneaza sa renunte la sefia fotbalului romanesc dupa disputarea finalei Ligii Europa, gazduita de "Arena Nationala", asa cum se zvonise in ultimul timp.
Viorica Sandu: "Promit sa fac demersurile necesare infiintarii unui mecanism, la nivelul CJ, care sa permita consultarea galatenilor asupra problemelor existente in comunitate." Atributii Social-democrata Viorica Sandu face parte din comisia numarul 1 a Consiliului Judetului, cea de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala.
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... Conflict Scripcaru - Sandu In urma cu o saptamana, la sedinta conducerii PDL a mai avut loc un episod tensionat, intre George Scripcaru, primarul Brasovului, si ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu.
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... Conflict Scripcaru - Sandu In urma cu o saptamana, la sedinta conducerii PDL a mai avut loc un episod tensionat, intre George Scripcaru, primarul Brasovului, si ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat ca incepand de duminica noapte, este posibil sa ninga si in sudul tarii, inclusiv in Capitala Romaniei.
Mircea Sandu a castigat un nou mandat la carma FRF in dauna lui Gica Popescu. ... De la inceput s-a spus ca Sandu va castiga fara emotii. Avand de partea sa sistemul si vechile prietenii, Mircea Sandu nu si-a facut nici un fel de emotii la tragerea finala.
Pe de alta parte, la propunerea presedintelui FRF, Mircea Sandu, AG a aprobat acordarea unui loc in Liga a II-a orasului Craiova, echipa urmand sa fiinteze sub tutela primariei. ... Domnule Cartu, preluati fraiele!", a spus Mircea Sandu, citat de gsp.ro.
Mircea Sandu:
Mutarea cea mai surprinzatoare operata in Comitetul Executiv de ieri a venit din numirea lui Anghel Iordanescu in postul de director tehnic al FRF la propunerea lui Mircea Sandu.
Realegerea domnului Mircea Sandu in fruntea FRF a fost un eveniment pe cat de asteptat, pe atat de comentat. ... In cele din urma, unul dintre marii vinovati era chiar domnul Sandu, tocmai cel care nu scapa nici un prilej de a da vina pe altii.
In ceea ce priveste Galatiul, am tinut sa anunt oficial ca Traian Sandu a fost desemnat de noi coordonator al grupului de initiativa pentru infiintarea PLD la nivelul judetului", a declarat Gheorghe Flutur, vicepresedinte interimar al Partidului Liberal Democrat.
De asemenea, tot in cursul zilei de ieri, avocatul inculpatului Ion Sandu (complicele primarului Ionita) a cerut instantei sa ia in discutie masura sechestrului asigurator pus pe bunurile clientului sau.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
cine i-ar putea inlocui pe Sandu si Dragomir la sefia celor doua foruri care conduc fotbalul romanesc? ... A mai candidat impotriva lui Sandu si s-a dovedit un adversar redutabil. ... A fost ultimul contracandidat al lui Mircea Sandu la sefia FRF.
Sandu confirma OFICIAL: ... Cand va decide UEFA cui acorda Euro Mircea Sandu a anuntat ca Romania va candida oficial pentru organizarea unor partide la CE 2020, editie aniversara ce va fi organizata in 13 orase din Europa.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Cand se opresc ninsorile si viscolul Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a dezvaluit cum va fi vremea in urmatoarea luna.
google-analytics.com