Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (2.65 secunde)
La Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti, isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. Personalul nostru calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) din Bucuresti este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
La vremea respectiva, in 1935, rolul cel mai important pe care dorea sa si-l asume ASM era imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.
Ca raspuns la aceste provocari a fost lansata in februarie 2015 Coalitia pentru Cauza Copilului cu Cancer, care reuneste 18 organizatii non-guvernamentale active in beneficiul copiilor cu cancer si care are ca misiune sa contribuie la imbunatatirea supravietuirii si a calitatii vietii copiilor cu cancer din Rom‚nia prin influentarea politicilor de sanatate si dezvoltarea resurselor pentru standarde optime de asistent.
Legea preventiei in sanatate - cade sau nu drobul de sare?! ... PNL initiaza o lege - a preventiei in sanatate -, PSD solicita dezbatere, pentru a pune in balanta opiniile, pro si contra generate de acest act normativ, deja numeroase, si pauza!
4 din Legea 151/2001 prevede ca toate persoanele diagnosticate cu tulburari din spectrul autist si cu tulburari de sanatate mintala asociate au acces liber la serviciile specializate integrate de sanatate, educatie si sociale.
Astazi, Institutul National de Sanatate Publica (INSP) a furnizat rezultatele pentru probele chimice pe care inspectorii le-au prelevat din cele 7 puncte de colectare.
Credeti ca suntem pregatiti sa facem fata unei crize in sanatate? ... Traim permanent o criza in sanatate. ... Trebuie insa sa mentionez ca tarile in care au fost inregistrate cazuri si mortalitatea este foarte mica sunt tarile ale caror sisteme de sanatate publica pot impune masurile necesare.
Speram ca 2008 ar putea da dreptate ministrului Nicolaescu, care se lauda cu al sau copil - Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate, - cum ca "micutul" ar fi chiar ce isi doresc oamenii avizi dupa consultatii si analize gratuite.
Din punctul meu de vedere interventiile chirugicale cu scop estetic trebuie sa fie accesate doar de persoanele care trebuie sa "repare" sau sa corecteze un defect sau un neajuns care pune probleme de sanatate in primul rand.
Cei care isi doresc o stare de sanatate in interior nu sunt foarte mari consumatori de chirurgie estetica.
Dreptul la sanatate este unul din drepturile fundamentale ale omului. Educatia pentru sanatate la nivelul scolii reprezinta una din principalele cai de promovare a cunostintelor corecte privind diferite aspecte ale sanatatii si, totodata, de formare a atitudinilor si deprinderilor indispensabile unui comportament responsabil.
110 datornici si aproape 1 miliard de lei vechi de recuperat de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Apostol Andrei" sustine ca actualul ministru al Sanatatii este cel mai potrivit pentru aceasta functie Liberalul explica faptul ca gafele facute de ministrul Mircea Cinteza nu au fost atit de mari incit sa provoace un soc puternic in sistemul de sanatate.
Liderii PD sustin ca decizia politica privind reducerea contributiilor la asigurarile de sanatate nu a fost luata, o hotarare in acest sens urmand a fi aprobata dupa ce vor fi realizate simularile pe sistemul economic al Aliantei PNL-PD.
Delegatia Permanenta a PNL de luni seara a recomandat ministrilor liberali sa sustina in Executiv decizia privind asumarea raspunderii in Parlament pentru pachetul de legi privind reforma in Sanatate.
PSD ataca pachetul de legi privind reforma in sanatate la Curtea Constitutionala. ... Dupa cum era de asteptat, reactia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, nu a intarziat sa apara, precizand ca PSD incearca sa blocheze reforma in sanatate. ... "Este ultima incercare a PSD de a bloca reforma in sanatate.
Totusi, operatiile de reconstructie de san sunt variate si mult mai complexe dacat cea de ablatie a sanului, iar cel mai bine este de discutat inainte de interventia de indepartare a sanului despre aceste posibilitati, chiar daca nu se face operatia in acelasi timp.Alegerea tehnicii de reconstructie trebuie adaptata fiecarei persoane, deoarece fiecare are anumite particularitati atat fizice (anatomice) cat si medicale, legate de tipul tumoral sau starea sistemica de sanatate.
Care ar fi primele trei probleme pe care le-ati rezolva daca ati fi ministrul sanatatii, dar daca ati fi presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate?
Asadar, Dieta-Minune nu creeaza frustrari, deci poate fi tinuta pe viata, pentru ca este cel mai corect, natural si frumos mod de a trai si de a te bucura de viata, fara sa uiti de sanatate.
google-analytics.com