Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (2.76 secunde)
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste. Dr Sorina Soescu este medic primar sanatate publica si management sanitar.
Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. ... Este posibil sa revina unele probleme de sanatate pe care le credeau rezolvate sau sa afle ca trebuie sa se supuna unor operatii.
Drama emotionala din vietile lor poate fi cauzata de o serie de greseli, infidelitati sau o problema de sanatate. ... O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda.
Si nu e vorba aici doar de efectele campaniilor anti-fumat, de acceptabilitatea sociala din ce in ce mai redusa sau de riscurile de sanatate, ci si de progresul tehnologic STOP A te angaja, astazi, impotriva progresului tehnologic, inseamna a te pune impotriva curentului.
- Legat de acest subiect, ce inseamna necesitatea acestui prim program multi si interdisciplinar, organizat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate, la nivel national in Romania - AVC 360 - Calatoria Pacientului?
Ministerul Sanatatii a revizuit Planul National pentru canicula si a activat Comitetele de coordonare a interventiei rapide in cazul declansarii perioadelor de canicula, de la nivelul directiilor de Sanatate Publica si al serviciilor de ambulanta.
In discursul tinut cu ocazia intrarii in noul an, Traian Basescu a subliniat ca 2010 va trebui sa fie "dedicat" reformei statului, proces care trebuie sa inceapa cu Parlamentul, cu sistemul de educatie si cel de sanatate.
Negocierile dintre UDMR si PDL pe tema numirii unui nou ministru la Sanatate au esuat, dupa ce democrat-liberalii au respins cererea maghiarilor de a trece Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate in subordinea Ministerului Sanatatii.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
Un program de sanatate reduce costurile la 96 de euro pe an Pentru ca este mai ieftina prevenirea decat rezolvarea unei probleme, in materie de sanatate, la nivel mondial au aparut programe de sanatate care rezolva in special prin preventie toate problemele de sanatate ale companiilor.
Aproximativ 1.400 de firme au conturile blocate prin ordinul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) din cauza neplatii a circa 4.640 de miliarde de lei (136 de milioane de dolari), datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
Se vede ca cei care au creat pachetul de legi privind reforma in Sanatate nu le au nici cu fumatul, dar nici cu bautura.
Nicolaescu vrea sa introduca taxa cat mai repede Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu sustine ca taxa pentru sanatate, la tutun si alcool, va intra in vigoare mai devreme de 1 iulie.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va executa silit 50.000 de rau-platnici daca nu isi vor achita datoriile catre casele judetene de sanatate pana la 12 iunie, a anuntat ieri autoritatea.
Cardul european se va putea obtine de la sediul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) la care este inscris asiguratul, unde acesta va trebui sa se prezinte cu o copie dupa cartea de identitate si cu dovada ca este asigurat (adeverinta de salariat, talonul de pensie, alte documente, dupa caz).
Potrivit Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, turistii trebuie sa aiba achitata contributia la asigurarile de sanatate pe ultimii cinci ani si sa plateasca in avans si contributia pentru urmatoarele sase luni - limita maxima de sedere intr-un stat UE.
Ni s-a comunicat insa ca vom primi sigur 4 milioane de lei pentru a fi achitate datoriile Spitalului Clinic de Urgenta care dateaza din anul 2005 si care, in urma controalelor, s-au dovedit a fi justificate", a declarat directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia.
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate.
Romanii sunt obligati sa mearga atat la casele judetene de pensii, la cele de sanatate, cat si la agentiile pentru ocuparea fortei de munca. ... In privinta asigurarii de sanatate, aceasta se achita trimestrial, conform Codului Fiscal, au declarat surse din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
google-analytics.com